Samtalen med Klopp var nøkkelen for Mac Allister

Alexis Mac Allister snakker om overgangen til Liverpool.

I forrige uke ble Alexis Mac Allister klar for Liverpool, som betalte 35 millioner pund for VM-vinneren. Han var veldig innstilt på at overgangen skulle skje tidlig, før landskampene og i god tid slik at han kunne møte til sesongoppkjøring med sitt nye lag i neste måned.

Nå er 24-åringen på plass med det argentinske landslaget i Asia. I den anledning har han gjort et intervju med ESPN Argentina

Det var tydelig at Jürgen Klopp var en nøkkelfaktor da han tok avgjørelsen om å komme til Anfield.

– Jeg fikk muligheten til å snakke med ham. Det var en av de viktigste tingene for å kunne ta en avgjørelse tidlig i overgangsvinduet. Jeg så ønsket han hadde for å få meg til klubben, og det ønsket han hadde om å fortsette å vinne titler med klubben, så for meg var det veldig viktig, sier midtbanespilleren.

Fikk forespeilet sin rolle

Klopp forklarte hvilke planer han hadde for det som nå har blitt klubbens nye nummer 10.

– Vi snakket om fotball. Hvordan han ser fotball, og ønsket han har for at klubben skal fortsette å vokse og vinne troféer. Det å komme til en av de største klubbene i verden og den største i England er en stor glede og en drøm, sier han.

– Jeg ønsker å få mest mulig ut av denne muligheten, og den kommer på et godt tidspunkt i karrieren min. Jeg vil starte med mine nye lagkamerater og den nye treneren min slik at vi blir kjent med hverandre, og kan trene best mulig for at det skal bli en god sesong.

Han føler at Anfield var det riktige valget nå.

– Jeg føler at Liverpool var det riktige steget å ta. Ikke bare for nåtiden, men for historien og lidenskapen klubben har.

Argentina møter Australia på torsdag på Workers’ Stadium i Kina, og Indonesia på mandag på Gelora Bung Karno Stadium i Indonesia.

– Jeg ville blitt veldig glad dersom Khepren Thuram kom til Liverpool

Ibrahima Konaté:– Jeg ville blitt veldig glad dersom Khepren Thuram kom til Liverpool

Ibrahima Konaté snakker om det å være en leder, James Milner, sesongen som har gått, og en spiller Liverpool stadig linkes til…

«En må kunne si at fjorårets sommervindu ble en fiasko. Det kan ikke skje igjen»

«En må kunne si at fjorårets sommervindu ble en fiasko. Det kan ikke skje igjen»

Av spillerne Liverpool hentet forrige sesong, er det sannsynligvis bare Darwin Nunez som vil spille i klubben til høsten.

Kommentar 13.jun 19:08