Tror ikke Liverpool vil prøve seg på Mount igjen

Manchester United truer med å trekke seg, men det betyr ikke at Liverpool vil gå for Mason Mount igjen, skriver Neil Jones.

Liverpool var i utgangspunktet ute etter Mason Mount i sommer, men etter hvert er det Manchester United som har seilt opp som klubben som har vist mest interesse for engelskmannen. Delvis på grunn av at Mount selv skal ha et ønske om å få Old Trafford som sin nye hjemmebane, og delvis på grunn av Chelseas priskrav. 

Men Uniteds jakt på Mount har ikke gått helt som planlagt. De er veldig frustrert over at Chelsea ikke viser noen tegn til at de ønsker å forhandle, og samtidig er de irritert over at budene de har lagt inn har blitt lekket til pressen. United skal ha lagt inn et bud på 55 millioner pund og sagt at de ikke vil gå høyere, men Chelsea krever en totalpakke på 65 millioner. 

Søndag ble det rapportert at United nå i stedet vil sikte seg inn på Moises Caicedo fra Brighton, som kan koste opp mot 80 millioner pund. Om det er en forhandlingstaktikk eller om det faktisk stemmer gjenstår å se, men Mount, som har ett år igjen av kontrakten med Chelsea, har nok begynt å skjelve litt. 

Manchester United ser ut til å gi opp Mason Mount, og sikter seg inn på Brighton-spiller

Manchester United ser ut til å gi opp Mason Mount, og sikter seg inn på Brighton-spiller

Overgangssommeren 25.jun 14:04
– Ser ikke ut til å bli en sommer der Liverpool vil håve inn på spillersalg

– Ser ikke ut til å bli en sommer der Liverpool vil håve inn på spillersalg

Liverpool tenker mest på å kjøpe spillere, skriver James Pearce.

Nyheter 26.jun 08:56

Liverpool styrer unna, ifølge Jones

Dersom United vil gå for andre alternativer, kan nok Mount angre litt på at han tidlig pekte ut hvem han ønsket å spille for. For nå er ikke interessen fra Liverpool den samme, skriver Neil Jones i sin Liverpool-spalte på Substack.com.

«Med tanke på at Liverpool på et tidspunkt trodde det var mulig å få til en avtale på 40 millioner pund, er det vanskelig å se at de røde vil ta opp tråden igjen selv om United skulle trekke seg helt ut», skriver han.

Chelsea har åpnet et enormt sommersalg. Kalidou Koulibaly og N'Golo Kanté er de som foreløpig er bekreftet, men Kai Havertz, Edouard Mendy og Hakim Ziyech er blant de andre som er på vei ut døren - i tillegg til Mount.

24-åringen kan ende opp med å bli fastlåst på Stamford Bridge et år til dersom det ikke kommer bud som Chelsea vil akseptere - og ifølge Jones er det usannsynlig at det vil komme fra Liverpool.

Han legger til at Khephren Thuram og Ryan Gravenberch er de fremste overgangsmålene til de røde for øyeblikket.

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2023.

Innsikt Lør. 02.09. 09:47
Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46