10 millioner pund vil ikke være nok, ifølge journalisten som kanskje kjenner Liverpool aller best

Paul Joyce sier prisen Liverpool vil kreve er høyere

Det har vært et ekstremt døgn, og en ekstrem dag på nyhetsfronten rundt Liverpool FC. Det virker ikke som det er over helt ennå, og dersom en skulle mene at det kommer for mange artikler, så får vi bare beklage det men ting utvikler seg hele tiden.

Jordan Henderson er ønsket i Steven Gerrards klubb Al-Ettifaq, og skal helle mot å takke ja til en overgang. Dersom han gir klarsignalet, vil klubben gå i dialog med Liverpool FC, siden kapteinen har to år igjen av kontrakten sin.

De første rapportene på torsdag var at Saudi Pro League-klubben ønsket å hente Henderson gratis – men det var ikke aktuelt for Liverpool. Fabrizio Romano meldte så at prislappen var satt til 10 millioner pund – men også dette er for lavt, ifølge Paul Joyce i The Times. Joyce er trolig den journalisten som har best innsikt i hva som skjer i LFC.

Krever det dobbelte

Joyce skriver at Liverpool vil kreve 20 millioner pund for å slippe sin 33 år gamle kaptein.

Henderson vil holde samtaler med sin manager Jürgen Klopp, og det er da fremtiden hans vil bli avgjort. 

Forrige sesong spilte Henderson 43 kamper for klubben, og denne uken returnerte han til AXA Training Centre i veldig god fysisk form etter sommerferien.

Liverpool reiser til Tyskland på treningsleir på lørdag, og manageren vil da håpe at slik støy vil være borte rundt spillerne han planlegger den kommende sesongen med.

Klubbens LHBT+-gruppe er «rystet og bekymret»

Klubbens LHBT+-gruppe er «rystet og bekymret»

Kop Outs ber Jordan Henderson være «mann av sitt ord», og kritiserer Steven Gerrard.

Det finnes noen spillere man skulle ønske at ikke lot seg friste, og en av dem er Jordan Henderson

Det finnes noen spillere man skulle ønske at ikke lot seg friste, og en av dem er Jordan Henderson

Liverpool-kapteinen skal helle mot å takke ja til en overgang til Saudi-Arabia.

Kommentar 13.jul 08:54

Saudi Pro League

• De siste årene har Saudi-Arabia gått tungt inn i sport – med boksing, fotball, golf og Formel 1.
• Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) kjøpte Newcastle United 2021.
• I januarvinduet hentet de Cristiano Ronaldo til Al-Nassr og varslet en ny storsatsing.
• I juni tok PIF over fire av de ledende klubbene i Saudi Pro League – og nå satses det veldig hardt, med skyhøye spillerlønninger.
• Vi vet ikke hva som er det langsiktige målet – om det er VM i 2030, Champions League-plass på sikt, en ny «superliga» eller bare et rent politisk grep med sportsvasking.

Dette skriver Amnesty:

«Saudi-Arabia bruker milliardbeløp på PR-tjenester fra Vesten for å bedre imaget sitt. Samtidig fortsetter forfølgelsene, torturen og halshuggingene».

Liverpool.no har ikke planer om å dekke det som skjer i Saudi Pro League – men vil omtale de store overgangene denne sommeren og når det er noe direkte relatert til Liverpool FC.