– De siste dagene har vært veldig lange, men nå er jeg her

Dominik Szoboszlai teller ned dagene frem til han får spille på Anfield som Liverpool-spiller.

– Det er veldig, veldig godt. Jeg har kunnet nyte de siste dagene og jeg ser frem til å bli bedre kjent med alle, sier sommerens ferskeste signering til Liverpoolfc.com.

– De siste tre eller fire dagene har vært veldig lange, det var ikke så lett. Men til slutt er jeg her, jeg er glad og jeg kan ikke vente med å komme i gang.

Fra overgangen virker vanskelig og usannsynlig gikk det plutselig fort. Den omtalte klausulen spilte inn og plutselig var Dominik Szoboszlai på Merseyside for å gjennomføre den medisinske testen i Liverpool.

– Historisk klubb, veldig gode spillere, bra trener, alt er bra. For meg var det perfekt å ta det neste steget i en klubb som dette. Fansen, stadion, alt er veldig bra.

Nervøs for første gang på Anfield

Supporterne har lengtet lenge etter nye midtbanebein. Nå har ropene blitt hørt med en VM-vinner fra Argentina og en landslagskaptein fra Ungarn. Han har dette å si til fansen.

– Jeg kan ikke vente med å se dere på stadion og jeg kommer til å gjøre alt som er mulig fra min side.

Dog har Liverpool-supporterne fått en prøvesmaking på hva Szoboszlai kommer med. 2. oktober 2019 var han med på Red Bull Salzburg-laget som imponerte på Anfield, sammen med blant andre Takumi Minamino, Patson Daka, Hee-chan Hwang og Erling Braut Haaland. 

– Den gangen var jeg trist fordi vi tapte 4-3! Men selvsagt, jeg har sagt det før, jeg har nesten aldri vært nervøs før en kamp, jeg tror det var den første gangen i mitt liv.

Dette er Liverpools nye stjernekjøp

Historien om Dominik Szoboszlai:Dette er Liverpools nye stjernekjøp

Red Bull-produkt, landslagskaptein og en giftig dødballfot. Dominik Szoboszlai har en imponerende CV.

Innsikt 02.jul 17:06
– Dominik er like talentfull som Erling Haaland

– Dominik er like talentfull som Erling Haaland

Szoboszlais tidligere trenere har dratt frem superlativene ved flere anledninger.

– Selvfølgelig var det stadion, fansen var utrolige selv om de var mot oss. Og vi vil se hvordan det er når de er med meg.

22-åringen virker å ha brukt de siste dagene på å telle ned og holde seg oppdatert, og han har fått med seg det omfattende arbeidet som skjer på Anfield.

– Jeg hørte at det skulle bli større. Selvsagt teller jeg dagene fordi det er en veldig stolt stund å komme på matta på Anfield som en spiller for Liverpool.

Akkurat det gleder nok supporterne seg vel så mye til.