Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Overgangssagaen nærmer seg slutten.

Fabinho returnerte til Liverpool den 8. juli, men var ikke med til Tyskland sammen med resten av troppen.

I løpet av de siste ukene har overgangen blitt en såpeopera, som har pågått mye lenger enn mange håpet og forventet.

Nå ser det ut til at det endelig nærmer seg en konklusjon. Fabrizio Romano melder søndag kveld om at den medisinske testen er fullført.

Et par minutter etter Romanos melding meldte DaveOCKOP seg på. Journalisten har truffet godt på overgangene inn til Saudi-Arabia.

«Fabinho er ventet i Jeddah i morgen (mandag). Al-Ittihad forbereder seg på å offentliggjøre signeringen», skriver han.

En ny midtbanespiller er dermed på vei ut dørene på Anfield. Tidligere i sommer har klubben mistet Naby Keita, Jordan Henderson, James Milner, Fabio Carvalho og Alex Oxlade-Chamberlain.

Det forventes en fremgang i Lavia-avtalen så fort Fabinho meldes klar for Al-Ittihad. Mye tyder på at det vil skje mandag.

– Du kan se at han er vanskelig å håndtere

5 målpoeng på 135 minutter:– Du kan se at han er vanskelig å håndtere

Darwin Nunez scoret sitt fjerde mål på tre omganger da han sendte Liverpool i ledelsen mot Leicester.

Clark og Doaks første scoringer – og Jotas flotte hodestøt

Se målene fra 4-0 seieren:Clark og Doaks første scoringer – og Jotas flotte hodestøt

Liverpool tok en dominerende 4-0 seier over Leicester. Se alle målene fra kampen!

Saudi Pro League

• De siste årene har Saudi-Arabia gått tungt inn i sport – med boksing, fotball, golf og Formel 1.
• Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) kjøpte Newcastle United 2021.
• I januarvinduet hentet de Cristiano Ronaldo til Al-Nassr og varslet en ny storsatsing.
• I juni tok PIF over fire av de ledende klubbene i Saudi Pro League – og nå satses det veldig hardt, med skyhøye spillerlønninger.
• Vi vet ikke hva som er det langsiktige målet – om det er VM i 2030, Champions League-plass på sikt, en ny «superliga» eller bare et rent politisk grep med sportsvasking.