Klopp har blitt imponert over nysigneringene– Det beste man kan gjøre som en ny spiller er å la beina snakke for seg

Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai har begge gjort seg bemerket i sesongoppkjøringen.

Jürgen Klopp er inne i sin favorittdel av sesongen, hvor han har spillerne helt for seg selv og kan drille de som han ønsker før en lang og hektisk sesong. 

Samtidig som tyskeren skal forberede de nåværende spillerne, er det mye som skjer også utenfor banen. 

Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai er hentet inn, Fabinho og Jordan Henderson forsvinner ut, og det er ventet at de rødkledde skal hente minst to spillere til i dette overgangsvinduet. 

I et langt intervju med Liverpool FCs offisielle podkast, åpner han opp om den travle hverdagen under sesongoppkjøringen.

Ikk et kjedelig øyeblikk

– Dette er min favorittdel av jobben. Vi har mye å gjøre. Transfervinduet er åpent, så hvis dagen min hadde hatt 28 timer hadde det ikke vært noe problem å fylle de. 

– Hovedfokuset er på treningsøktene, og utenom det prøver jeg å hjelpe med å ordne andre ting - og det holder vi på med nå. 

Klopp garanterer at nye spillere kommer til å komme inn dørene før sesongen sparkes i gang mot Chelsea om tre uker. 

– Det er fortsatt rundt fire uker til den første kampen for sesongen. Det er mye som må skje før det, på transfermarkedet også, det er åpenbart. Og det kommer til å skje. Vi kommer til å ha et godt lag. 

ØNSKES VELKOMMEN: Klopp har blitt imponert av Dominik Szoboszlai.

ØNSKES VELKOMMEN: Klopp har blitt imponert av Dominik Szoboszlai.

Åpen spillergruppe

Det kommer ikke til å bli vanskelig for eventuelle nye spillere å komme inn i spillergruppa, som er den åpneste gruppa tyskeren har arbeidet med. 

– Det beste med denne gruppa - uansett hvordan den har endret seg gjennom årene - er at det er en svært åpen gruppe. Jeg har aldri hatt et lag hvor det er enklere å komme inn i gruppa som en ny spiller, og det hjelper veldig. 

Både Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai har tilpasset seg den nye hverdagen raskt. 

– Det beste man kan gjøre som en ny spiller er å la beina snakke for deg. Det har begge to gjort, på sine forskjellige måter. Doms fysikk er veldig imponerende, og han har vokst de siste årene. Har er virkelig en fantastisk atlet - rask, god teknisk og et godt overblikk, sier Klopp om den nye ungareren. 

Mac Allister er en annerledes spillertype og muligens ikke en like karakteristisk Klopp-spiller, men han har også bemerket seg. 

– Alexis roer alt ned på en fantastisk måte med fotballen sin. Han har et supert øye for situasjonene rundt seg, og angrepsspillerne slikker seg rundt munnen når de ser at han slår en pasning, forteller tyskeren. 

Mandag har Szoboszlai og Mac Allister nye muligheter til å vise seg frem for Klopp når Greuther Furth står på motsatt banehalvdel. Kampen starter 13.00 og sendes på LFCTV GO og VGTV+. 

«Han gjør mesteparten av arbeidet sitt fra Middelhavet»

Nye opplysninger rundt Schmadtkes jobb:«Han gjør mesteparten av arbeidet sitt fra Middelhavet»

Jörg Schmadtke har ikke den samme rollen som sine forgjengere.

Mener Trent Alexander-Arnold bør bli Liverpools neste kaptein

Mener Trent Alexander-Arnold bør bli Liverpools neste kaptein

Jürgen Klopp har en viktig avgjørelse å ta de neste ukene.