– Det vil ikke være en veldig stor overraskelse dersom Thiago drar

Thiago Alcantara linkes bort fra Liverpool.

Thiago Alcantara har nå under et år igjen av kontrakten sin med Liverpool, og tiltrekker seg interesse fra tyrkiske Fenerbahce og fra klubber i Saudi-Arabia.

Den elegante midtbanespilleren mistet 20 ligakamper forrige sesong, i en sesong som ble forkortet på grunn av en hofteskade som han etterhvert ble operert for.

I sin spalte for sine abonnenter på fredag, skriver Neil Jones som tidligere dekket klubben for Goal.com og Liverpool Echo om situasjonen rundt Thiago.

Liverpool har så langt ikke mottatt noen bud på spilleren, men dersom det skulle komme så vil det bli seriøst vurdert, skriver han.

Vil bli

Thiago kom til Liverpool som en etablert superstjerne fra Bayern München, og tjener 200 000 pund i uken. Det gjør ham til en av de best betalte spillerne i klubben, og dette er den siste sjansen de røde har for å få igjen noe av utlegget på 27,4 millioner pund som de betalte i 2020.

Spilleren selv skal helst ønske å bli værende på Merseyside. Dersom han blir det, så kan han fortsatt være en verdifull spiller i stallen, og som Jones skriver er: «25 kamper med Thiago på banen aldri noe negativt».

Samtidig skriver han at dette er en sak der vi fortsatt kan se utvikling, og at det ikke vil komme som noen stor overraskelse dersom han forlater klubben før overgangsvinduet stenger.

Det vil i så fall åpne for at Liverpool kan kjøpe en ny midtbanespiller – om det er Romeo Lavia eller noen andre.

«Liverpool er avhengig av at prisen senkes kraftig»

«Liverpool er avhengig av at prisen senkes kraftig»

Ryktebørsen 06.jul 23:02
Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46