Det virker som en kan trygt kan glemme Tchouameni

Franskmannen ble igjen linket til Liverpool.

I fjor var Aurelien Tchouameni den spilleren Liverpool ville ha da midtbanen skulle forsterkes, men så gikk Kylian Mbappé-avtalen til Real Madrid i vasken, de måtte endre prioriteringene sine, og endte opp med å betale Monaco 100 millioner euro for midtbanespilleren.

Han hadde en varierende førstesesong på Santiago Bernabeu, og det er flere grunner til at han har blitt linket til Liverpool igjen de siste ukene. Før det første, har Mbappé igjen blitt aktuell for Real Madrid, og Paris Saint-Germain vil selge ham denne sommeren heller enn at han går gratis neste sommer. Derfor har det blitt rapportert at Real Madrid vil være åpne for å selge Tchouameni eller Fede Valverde for å få inn penger til en slik overgang. De har allerede brukt store penger på Jude Bellingham denne sommeren.

For det andre linkes Liverpools midtbanetrio Jordan Henderson, Fabinho og Thiago bort. I utgangspunktet skulle en tro Liverpool uansett ville være ute etter en tredje midtbanespiller denne sommeren, etter å ha gitt slipp på Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Naby Keita og Arthur Melo (avsluttet lån).

Skulle en gi slipp på en av sine mer rutinerte midtbanespillere, slik det ser ut, forventes det at en har klar en spiller som kan gå rett inn og ta den dyptliggende rollen på midtbanen, heller enn en spiller for fremtiden. Derfor har Tchouameni sitt navn igjen blitt nevnt av flere, deriblant The Mirror.

Det finnes noen spillere man skulle ønske at ikke lot seg friste, og en av dem er Jordan Henderson

Det finnes noen spillere man skulle ønske at ikke lot seg friste, og en av dem er Jordan Henderson

Liverpool-kapteinen skal helle mot å takke ja til en overgang til Saudi-Arabia.

Kommentar 13.jul 08:54
Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46

Kan glemmes

Fabrizio Romano har kommet med en oppdatering på sin YouTube-kanal, der han han sier at Tchouameni ikke er til salgs.

Han sier videre at franskmannen regnes som en viktig del både nå og for Real Madrids fremtid, og de ønsker å beholde spilleren. Manager Carlo Ancelotti og klubben har 100 prosent tro på ham, sier han videre.

Det i seg selv er kanskje ikke noen grunn til å glemme det – men hovedpersonen selv har nå likt en tweet som omtaler rapporten fra Romano, der det er gjengitt at han ikke er til salgs. Det står også «skjønner dere, Liverpool?».

Det virker som en trygt kan glemme 23-åringen også i dette vinduet.

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2023.

Innsikt Lør. 02.09. 09:47
Planen er at Henderson og Fabinho blir med til Tyskland

Planen er at Henderson og Fabinho blir med til Tyskland

Denne helgen reiser Liverpool på treningsleir.

Nyheter 14.jul 20:28