En småfornøyd Klopp:– En god treningsøkt, men det var intenst for guttene

Jürgen Klopp var spesielt fornøyd med Liverpools andreomgang i kveldens kamp.

Liverpools første treningskamp i sommer er over, og det endte med en solid 4-2 seier mot Karlsruher.

Det var en tøff kamp i høy varme, noe som tydelig spilte inn på spillernes fysikk og kondisjon. I tillegg er motstanderne kommet mye lenger i sin oppkjøring.

– Jeg likte starten på den første omgangen, men vi ble sliten og spilte ikke på vårt beste. Vi ble ventende, ga ballen til Trent, og håpet på at han kunne finne på noe. Det gir ikke mening, sier Klopp etter kampslutt.

AVGJORDE: James McConnell, Diogo Jota og Cody Gakpo høster skryt fra sin egen sjef.

AVGJORDE: James McConnell, Diogo Jota og Cody Gakpo høster skryt fra sin egen sjef.

Liverpool-treneren etterlyste en spesiell ting i den første omgangen, og skryter samtidig av nysigeringen Dominik Szoboszlai.

– Ungguttene og Dom (Szoboszlai) var best i presspillet. Alle må gjøre det, ellers fungerer det ikke. Vi vil ha problemer i oppkjøringen, og i dag fikset vi noen av dem.

Godt fornøyd

22-åringen startet sentralt på midtbanen sammen med Trent Alexander-Arnold og Bobby Clark.

– Jeg likte Dom veldig godt, spesielt til venstre. Han så veldig bra ut. Flere imponerte meg, men det viktigste var at alle kom fra det uten problemer, sier tyskeren.

Liverpools førsteomgang var kanskje ikke den beste, men Klopp er realist og optimist.

– Det går fint, for vi er tidlig i oppkjøringen. Du så tydelige forbedringer i andre omgang med Cody (Gakpo), Diogo (Jota), og Macca (Mac Allister) sammen med ungguttene. Veldig bra.

Darwin Nunez, Cody Gakpo og Diogo Jota scoret alle tre mål i kveldens kamp. Det blir viktig å få i gang angrepsspillerne tidlig i oppkjøringen.

– Du må nesten spørre dem (om følelsen), men jeg tror de er veldig fornøyd. Vi kunne scoret flere i den første omgangen, og vi burde vel hatt en straffe med Diogo (Jota), avslutter Klopp.

Liverpools neste kamp i Tyskland spilles på tirsdag mot Greuther Fürth. Kampen sendes direkte på VG+ Sport og LFC TV fra kl. 13.00.

Alexis Mac Allister vil bli et fantastisk tilskudd i troppen

Kampkommentar og børs etter Karlsruher:Alexis Mac Allister vil bli et fantastisk tilskudd i troppen

Argentineren fikk ikke til alt i kveld, men det er lenge siden Liverpool har hatt en slik type spiller i troppen.

Kommentar 19.jul 21:43
Går inn i sin sjette sesong i rødt

Alisson Becker om tiden så langt og målene videreGår inn i sin sjette sesong i rødt

Liverpools sisteskanse ser på pre-season som en ny start, og håper at dette kan legge grunnlaget for at de rødkledde slår tilbake etter en skuffende 2022/23-sesong.