Alisson Becker om tiden så langt og målene videreGår inn i sin sjette sesong i rødt

Liverpools sisteskanse ser på pre-season som en ny start, og håper at dette kan legge grunnlaget for at de rødkledde slår tilbake etter en skuffende 2022/23-sesong.

Det er nå hele fem år siden Alisson Becker ble signert av Liverpool, og det betyr at brasilianeren nå går inn i sin sjette sesong i klubben. 

Alisson har vunnet alt som kan vinnes med Liverpool og har stått for flere minneverdige øyeblikk - blant annet scoring mot West Bromwich og målgivende mot Manchester United. 

Nå er han klar for å starte på nytt igjen, etter en skuffende 2022/23-sesong for lagets del. 

Trives godt

– Dette er en ny start etter de siste fem årene. Jeg bruker bare de årene på å huske hvor bra det er å være Liverpool-spiller. Hvor bra det er å være en del av denne store familien, innleder han i et intervju med Liverpools hjemmeside

– Laget, supporterne, de ansatte, alle som er her er fantastiske. Jeg elsker å være her, elsker å være en Liverpool-spiller og skal gi alt for at vi skal oppnå målene våre og vinne igjen. 

Nå er laget på plass i Tyskland, hvor de har begynt arbeidet inn mot neste sesong. 

– Vi har bare vært her fire dager, men det føles som enda mer! Jeg gleder meg veldig til å starte en ny sesong. Vi har mange drømmer for neste sesong, og nå starter det harde arbeidet. 

Blanke ark

30-åringen sier sesongoppkjøringen byr på en ny start - spesielt etter en skuffende fjorårssesong. 

– Hver pre-season og sesongoppkjøring er en ny start, med nye muligheter. Det er mye som har endret seg i stallen, med spillere inn og spillere ut. Vi gleder oss til utfordringen denne sesongen, og håper å oppnå mye bra sammen. 

Han understreker viktigheten av å hjelpe nyervervelsene med å finne seg til rette i klubben. 

– Det gjelder ikke bare for meg, men for alle spillerne. Mentaliteten her - spesielt de eldre spillerne - er at vi skal hjelpe de nye spillerne å slå seg til ro så raskt som mulig. Vi trenger dem på sitt beste så raskt som mulig. 

– Det er viktig å hjelpe dem, og for min del er det spesielt viktig å hjelpe de sør-amerikanske spillerne på grunn av språkproblemer. Mac Allister har ikke noe problem med språket, men jeg hjelper allikevel med det jeg kan. 

KEEPERNE: Alisson med kollegaene sine.

KEEPERNE: Alisson med kollegaene sine.

Nyter reisen

Selv om han har vært i Liverpool i lang tid, er han fortsatt like spent før en ny sesong. 

– Jeg er alltid spent når jeg spiller fotball. Jeg elsker det, elsker klubben og elsker jobben min. Det er fantastisk når man starter en ny sesong, fordi det er en ny mulighet til å gjøre det man elsker. 

– Det handler ikke bare om å vinne trofeer, men handler også om å nyte reisen og å arbeide hardt, forklarer brassen. 

Selv om det er mye hardt arbeid på veien til suksessen, er det viktig å nyte alle delene av reisen. 

– Man må arbeide hardt for å oppnå mål og å vinne trofeer, men hvis man nyter reisen dit i tillegg blir det enda mer spesielt. Det er det vi gjør her, og det jeg gjør ellers i livet også. Jeg gjør alt med lidenskap og med kjærlighet, slik at jeg kan høste gevinsten til slutt, avslutter han i intervjuet. 

Luis Diaz er ønsket i Saudi-Arabia, men Liverpool har ingen planer om å gi slipp på vingen

Luis Diaz er ønsket i Saudi-Arabia, men Liverpool har ingen planer om å gi slipp på vingen

Ryktebørsen 19.jul 12:01
Forlenger kontrakten og drar på nytt utlån

Liverpool FC bekrefter:Forlenger kontrakten og drar på nytt utlån

James Balagizi skal prøve seg for Wigan Athletic i League One i den kommende sesongen.