Fabrizio Romano:«Ingen sjanse for gratis overgang»

Liverpool har ingen planer om å la Jordan Henderson reise uten en overgangssum.

Det kommer daglige nyheter rundt situasjonen til Jordan Henderson, og mye tyder på at Liverpools kaptein snart vil avslutte sitt 12 år lange opphold på Merseyside.

I motsetning til Fabinho er 33-åringen på plass i Tyskland, og det forventes at han vil spille en rolle i onsdagens kamp mot Karlsruher.

Fabrizio Romano har kommet med en oppdatering på situasjonen tirsdag morgen.

«All Ettifaq og Liverpool diskuterer fortsatt prisen for Jordan Henderson. Forhandlinger pågår», skriver han på Twitter.

I utgangspunktet ønsket Steven Gerrard og Al Ettifaq å få tak i Henderson uten en overgangssum, men det skal ikke Liverpool være spesielt interessert i.

«Ingen sjanse for gratis overgang. De pågående samtalene holdes for å finne et kompromiss mellom alle partene», skriver han videre.

Mandag ettermiddag skrev Liverpool.no om at Henderson skal være villig til å fire på lønnskravet sitt for å fullføre overgangen. Det kan være løsningen for Al Ettifaq, som sliter med å betale Liverpools ønskelige overgangssum.

De rødkledde skal ønske over 10 millioner pund for å gi slipp på 33-åringen.

Det forventes en rask avslutning på saken i løpet av denne uken, for Jürgen Klopp og co må ut på overgangsmarkedet om Henderson og Fabinho også forsvinner denne sommeren.

Fra før av har Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Leighton Clarkson og Fabio Carvalho (lån) forsvunnet på midtbanen.

Saken har senere fått en oppdatert artikkel: Mostridende nyheter rundt Henderson-overgangen

Saudi Pro League

• De siste årene har Saudi-Arabia gått tungt inn i sport – med boksing, fotball, golf og Formel 1.
• Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) kjøpte Newcastle United 2021.
• I januarvinduet hentet de Cristiano Ronaldo til Al-Nassr og varslet en ny storsatsing.
• I juni tok PIF over fire av de ledende klubbene i Saudi Pro League – og nå satses det veldig hardt, med skyhøye spillerlønninger.
• Vi vet ikke hva som er det langsiktige målet – om det er VM i 2030, Champions League-plass på sikt, en ny «superliga» eller bare et rent politisk grep med sportsvasking.

Dette skriver Amnesty:

«Saudi-Arabia bruker milliardbeløp på PR-tjenester fra Vesten for å bedre imaget sitt. Samtidig fortsetter forfølgelsene, torturen og halshuggingene».

Liverpool.no har ikke planer om å dekke det som skjer i Saudi Pro League – men vil omtale de store overgangene denne sommeren og når det er noe direkte relatert til Liverpool FC.

Forventer at Henderson-overgang går i orden - bud ventes de neste dagene

Forventer at Henderson-overgang går i orden - bud ventes de neste dagene

Mye tyder nå på at Al-Ettifaq klarer å betale det Liverpool ønsker for Henderson.

Nyheter 17.jul 17:02
Motstridende nyheter rundt Henderson-overgangen

Motstridende nyheter rundt Henderson-overgangen

I formiddag ble det meldt om samtaler. Det stemmer ikke, ifølge Liverpool Echo.

Nyheter 18.jul 14:00