Thiago har så langt ikke fått trent i pre-season

Den elegante midtbanespilleren var på Silverstone i helgen.

Thiago Alcantara mistet store deler av vårsesongen på grunn av en hofteskade forrige sesong, og helt i starten av mai valgte klubben å legge ham under kniven for å få orden på problemet en gang for alle.

32-åringen spilte kun 28 kamper for de røde forrige sesong. Det var ingen stor operasjon, og det var ventet at han ville være tilbake til pre-season.

Da åtte førstelagsspillere som ikke hadde spilt landslagsfotball i juni var tilbake på AXA Training Centre på lørdag, var Thiago en av dem, men han stilte i hverdagslige klær og deltok ikke på løpingen og testingen på lik linje som Darwin Nunez og co.

Deltok ikke

Neil Jones skriver at Thiago ikke tok del i treningene verken inne eller ute. Planen var at han skulle være helt frisk igjen fra operasjonen til pre-season, og selv om det ikke har kommet noe fra klubben om det, så kan det virke som han er litt bak skjema. 

Det har vært interesse fra både Tyrkia og Saudi-Arabia for den tidligere Bayern München-spilleren, men hans ønske er å bli værende i Liverpool og fullføre det siste året av kontrakten sin på Anfield. Jürgen Klopp skal også ha Thiago i sine planer for den kommende sesongen.

Søndag var Thiago i East Midlands på Silverstone for Formel 1-løpet British Grand Prix. Det ble vunnet av Max Verstappen og Red Bull.

Liverpools midtbanespiller var der som gjest av Ferrari, har han delt på sosiale medier. Han har lagt ut bilder av at han og familien møtte førerne Charles Leclerc og Carlos Sainz. De to endte som nummer ni og ti i søndagens løp.

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46
AC Milan vil allerede kvitte seg med Origi

AC Milan vil allerede kvitte seg med Origi

Det er bare et år siden Liverpool-legenden forlot klubben.