Vil ta opp kampen med Trent Alexander-Arnold

Conor Bradley går inn i sin viktigste pre-season så langt i karrieren.

Liverpools høyrebackplass bak Trent Alexander-Arnold ble et problem forrige sesong, med langtidsskaden på Calvin Ramsay.

Skotten har reist på utlån før denne sesongen, og James Milner har reist til Brighton. Det har åpnet opp en uvurderlig mulighet for Conor Bradley, som imponerte alle på utlån forrige sesong.

I sommer er han på plass i Jürgen Klopps pre-season tropp, og nord-iren vil få flere sjanser til å vise seg frem.

– Dette blir min viktigste oppkjøring så langt i karrieren. Jeg tenker slik hver gang, men denne ser jeg spesielt frem til. Jeg er blitt en mye bedre fotballspiller, og nå må jeg vise det, sier 20-åringen til liverpoolfc.com.

PÅ PLASS: Conor Bradley i duell med Darwin Nunez og Jordan Henderson på søndagens trening i Tyskland.

PÅ PLASS: Conor Bradley i duell med Darwin Nunez og Jordan Henderson på søndagens trening i Tyskland.

Liverpool har så langt hentet inn to nye midtbanespillere i overgangsvinduet, og lite tyder på at høyrebackplassen vil forsterkes utenfra.

Det er kanskje ikke så rart, for Trent Alexander-Arnold avsluttet den forrige sesongen på fantastisk vis. I sommer får han konkurranse fra en annen akademispiller.

– Alt føles annerledes i denne oppkjøringen. Jeg sloss om en plass nå, og den vil jeg ha. Det må jeg jobbe knallhardt for. De siste årene har vært vanvittig for min egen del, og nå må jeg se hvor langt jeg kan nå, fortsetter Bradley.

En fantastisk fjorårssesong

20-åringen har et poeng. I fjor sommer deltok han også i Liverpools pre-season, før han ble utlånt til Bolton. I League-One klubben leverte han over all forventning, og reiste på ferie med 50 kamper og et cuptrofe på CV-en.

Han ble også kåret til årets spiller av supporterne og egne lagkamerater, samt prisen som årets unge spiller.

FULL JUBEL: Conor Bradley gjorde høyreback-plassen til sin egen i League One-klubben Bolton.

FULL JUBEL: Conor Bradley gjorde høyreback-plassen til sin egen i League One-klubben Bolton.

– Det var en drøm fra start til slutt. Det var en utrolig sesong, og jeg hadde en fantastisk tid der. Jeg ville spille så mange kamper som mulig, og det gjorde jeg, uten store skadeplager. Det vil jeg gjøre i år også, sier nord-iren.

Det blir kanskje vanskelig å ta opp kampen med Trent Alexander-Arnold om en startplass, men fortsetter utviklingen til Bradley i samme tempo som i fjor kan de røde ha en svært kapabel spiller på vei opp eget akademi.

20-åringen vet godt at det ikke ville vært mulig uten fjorårssesongen i Bolton.

– Jeg følte meg mer og mer komfortabel for hver kamp. Jeg var nervøs i starten, for det er tydelige forskjeller fra ungomdsfotball og seniorfotball. Jeg følte meg bedre og bedre, og må jeg bygge videre på det, avslutter han.

Conor Bradley og Liverpool spiller sin første treningskamp i sommer førstkommende onsdag. Karlsruher er motstander, og kampen sendes direkte på VG+ Sport og LFC TV fra 18.30.

– Dette blir min tredje sesong her, så jeg må løfte nivået mitt

– Dette blir min tredje sesong her, så jeg må løfte nivået mitt

Ibrahima Konaté er klar for å ta mer ansvar, og gleder seg over å være lagkamerat med Dominik Szoboszlai igjen.

Nyheter 16.jul 17:01
Se bildene fra søndagens andre økt

Se bildene fra søndagens andre økt

Liverpool er på treningsleir, og kjører to økter om dagen.

Nyheter 16.jul 21:35