Inside TrainingSalah tok over tronen etter Milner

James Milner har alltid vært kongen av Liverpools laktattest. Med 37-borte er det nå en ny vinner.

Det har blitt en tradisjon i Liverpool at første dagen tilbake på til sesongoppkjøringen handler om testing, og den etterhvert velkjente laktattesten.

Spillerne skal løpe en satt distanse, og hver runde går i høyere og høyere tempo. For hver runde måles laktatverdier (melkesyre), og det er det som skjer når en blodprøve tas fra spillernes øre.

Dersom laktatverdien er for høy, ryker de ut av konkurransen og blir ikke med videre til neste runde. Til slutt er det kun én spiller som står igjen.

Salah ble den nye vinneren

James Milner har alltid vært vinneren på sesongoppkjøringens første dag. I fjor sommer var det kun Joe Gomez som klarte å følge ham – og hvordan Gomez gjorde det i år vet vi egentlig ikke siden han gjorde sin test på lørdag.

Da de 16 førstelagsspillerne som hadde spilt landskamper var tilbake på tirsdag, var det Mohamed Salah som var vinneren.

At Salah har løpt bra i pre-season har vi sett på sosiale medier. Nylig la han ut et bilde av en økt med 7,1 kilometer på tredemølla, som var løpt på 29 minutter og 46 sekunder. Det gir en fart på 3.55 per kilometer.

Sett av 22 minutter og se hele «Inside Training» fra tirsdag, der Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai hadde sin første trening med sin nye klubb:

Hva er Liverpools beste fronttrio?

Hva er Liverpools beste fronttrio?

Roberto Firmino er borte, men Jürgen Klopp har likevel mye kvalitet å velge mellom i angrepet kommende sesong.

Innsikt 12.jul 09:44
Bayern håper å få igjen halvparten for Mané

Bayern håper å få igjen halvparten for Mané

Overgangssommeren 12.jul 08:42