Ser ut til å dra på utlån etter å ha blitt utelatt fra troppen til sesongoppkjøringen

Luke Chambers skal være på ønskelisten til flere klubber.

Da Liverpool bekreftet troppen sin til treningsleiren i Tyskland kom det som en overraskelse på flere at Luke Chambers ikke var blant Klopps 32 utvalgte. 

Før forrige sesong imponerte han på treningsleir med førstelaget, og ble belønnet med en plass på benken til sesongpremieren mot Fulham. Han satt også på benken da Derby County ble slått i ligacupen. 

Siste halvdel av sesongen var han utlånt til Kilmarnock, hvor han fikk 16 kamper og bidro sterkt til at laget holdt seg i skotske Premiership. 

At den unge venstrebacken Calum Scanlon - som må sies å ligge bak Luke Chambers i sin utvikling - ble inkludert i Liverpools tropp til sesongoppkjøringen, tyder på at Chambers er på vei på et nytt utlån.  

Interesse fra Bundesliga og Championship

Det skal ikke være mangel på interesse for 19-åringen. 

Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen, som ledes av Xabi Alonso, skal være svært interesserte i Chambers. Championship-lagene Watford og Sheffield Wednesday skal også ha meldt sin interesse. 

GOD STEMNING: Klopp og Chambers i lystig samtale på treningsfeltet.

GOD STEMNING: Klopp og Chambers i lystig samtale på treningsfeltet.

Ifølge den tyske journalisten Florian Plettenberg skal samtalen mellom Bayer Leverkusen og Liverpool være positive, og det kan også bli aktuelt med en kjøpsopsjon i avtalen. 

Siden det ble kjent at Chambers kunne være aktuell for en drøy uke siden har det vært stille rundt unggutten. Det virker imidlertid sannsynlig at han snart drar på et nytt utlån, etter at han ble utelatt fra troppen som i skrivende stund er i Tyskland. 

Tidligere har Calvin Ramsay (Preston), Owen Beck (Dundee), Harvey Davies (Crewe), Rhys Williams (Aberdeen), Fabio Carvalho (RB Leipzig), Sepp van den Berg (Mainz 05) og Anderson Arroyo (FC Andorra) blitt utlånt fra Liverpool. 

Bli bedre kjent med Jarell Quansah

Intervju fra Tyskland:Bli bedre kjent med Jarell Quansah

Liverpool-stopperen er klar for å ta ansvar fra dag 1.

Nyheter 18.jul 15:34
Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

Klubben bekrefter:Elliott og Jones tilbake i trening torsdag

De to ungguttene får ikke tre uker ferie, som i utgangspunktet var planen.

Nyheter 17.jul 22:59