Szoboszlai stiller til pre-season om en uke

Dominik Szoboszlai har en uke igjen av ferien.

På lørdag starter Liverpools pre-season, men spillere som har spilt landskamper kommer ikke før ut i neste uke.

En av dem, er Dominik Szoboszlai. Liverpools sommerkjøp for 60 millioner pund kommer til å ha sin første trening med nye lagkamerater på tirsdag om en uke.

– Den 10. juli, senest, vil jeg være tilbake i Liverpool, for den 11. skal jeg trene med mitt nye lag, sier han i et intervju med Nemzeti Sport. Det var thisisanfield.com som omtalte det først. 

Før den tid skal han ta farvel med RB Leipzig og være på husjakt.

Først gjennom tester

De første dagene skal spillerne gjennom tøffe tester og løpetrening, der James Milner pleier å være den som skinner og vinner testene. Nå er han Brighton-spiller, så det blir uten ham.

Liverpool skal så reise til Tyskland på treningsleir der det skal spilles to treningskamper mot Karlsruher SC og Greuther Fürth, som blir første sjanse til å se sommerkjøpene Szoboszlai og Alexis Mac Allister.

Mac Allister skal ha vært veldig opptatt av at overgangen hans fra Brighton skulle fullføres før landslagssamlingen og ferien, slik at han kunne stille til sesongoppkjøring i ny klubb uten å havne bakpå.

Video: Behind the scenes

Tirsdag kveld har Liverpool sluppet en 'behind the scenes'-video av hvordan det gikk for seg den dagen ungareren kom til Merseyside for den medisinske sjekken og signering.

Den kan du se her: 

Elliott kan være tilbake til semifinalen

Elliott kan være tilbake til semifinalen

Liveblogg 04.jul 18:24
«Jeg håper vi får en siste sesong med Thiago»

«Jeg håper vi får en siste sesong med Thiago»

Det er kanskje siste sjanse til å «cashe inn» på Thiago, men bør de gjøre det?

Kommentar 04.jul 18:04