Asia-troppen er bekreftet:Thiago og Bajcetic blir igjen på Merseyside – usikkerhet rundt Bradley

Liverpool har bekreftet troppen til Asia-turneen.

Etter et par tøffe uker i Tyskland returnerte Liverpools tropp til Merseyside tidligere denne uken.

Den hvilen ble kortvarig, for torsdag ettermiddag satte Jürgen Klopp og troppen seg på flyet til Singapore, for å møte Leicester og Bayern München.

Liverpools tropp på Asia-turneen:

Keepere (4): Alisson, Caoimhin Kelleher, Adrian, Fabian Mrozek

Forsvarsspillere (9): Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson, Kostas Tsimikas, Jarell Quansah, Calum Scanlon

Midtbanespillere (6): Dominik Szbosozlai, Alexis Mac Allister, Curtis Jones, Harvey Elliott, Bobby Clark, James McConnell

Angrepsspillere (8): Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah, Diogo Jota, Cody Gakpo, Ben Doak, Lewis Koumas, Melkamu Frauendorf

Flere utelatt

Tyskeren har kortet ned på troppen fra Tyskland, og på Liverpools hjemmeside ser det ut til at Conor Bradley ikke har blitt med.

Det er ganske spesielt, for The Athletic-journalist Caoimhe O'Neill skrev onsdag kveld om en ny kontrakt for høyrebacken. Det har ikke kommet ut en begrunnelse for utelatelsen.

Thiago og Stefan Bajcetic er heller ikke med, og blir igjen på Merseyside for å fortsette rehabiliteringen etter skader.

Keeperduoen Pitaluga og Jaros er ikke tatt ut, og det samme gjelder Phillips. Kan det være en overgang i kortene for midtstopperen?

Fabinho er, som ventet, ikke med selv om det kom rykter om at brasilianeren muligens ville ta turen. 29-åringen er på vei til Al-Hilal.

Verdsatt til £50 millioner etter fem kamper i Premier League

Deadline Day 2022:Verdsatt til £50 millioner etter fem kamper i Premier League

Romeo Lavia er en helt spesiell spiller, og kunne endt hos Chelsea på Deadline Day i fjor sommer.

Nyheter 27.jul 17:01
Fabinho ikke på flyet til Singapore i påvente av overgang

Fabinho ikke på flyet til Singapore i påvente av overgang

Al-Ittihad forventes å lande sin mann snart.

Nyheter 27.jul 11:39