Carra og Neville:Tror ikke Liverpool er klare til å vippe Manchester City av tronen

Jamie Carragher og Gary Neville har uttalt seg om den kommende sesongen.

Siden Liverpool vant Premier League i 2020, har Manchester City tatt tilbake tronen som Englands mest dominerende lag. 

Etter å ha vunnet seriemesterskapet i 2020/21, 2021/22 og sist i 2022/23 innehar Pep Guardiolas menn fem av de siste seks Premier League-titlene. 

Liverpool var kun 15 minutter unna å overliste Man City på tampen av 2022-sesongen, mens Arsenal lenge hadde grep om tittelen forrige sesong - før en sen kollaps. 

I et intervju med FourFourTwo, snakker Sky Sports-ekspertene Jamie Carragher og Gary Neville om hva de spår i tittelracet i 2023/24-sesongen. 

Liverpool nærmeste utfordrer

Både Carragher og Neville tror at Manchester City kommer til å stå igjen som seierherre atter en gang, selv om «Carra» er sikker på at Liverpool blir sterkere. 

– Jeg tror Liverpool kommer til å klare topp fire. De hentet Alexis Mac Allister tidlig. De var fryktelige forrige sesong, og var fortsatt nære topp fire med to-tre kamper igjen. Det var utrolig med tanke på hvor dårlige de var i en periode. 

Scouseren er usikker på om de rødkledde kan klare å komme opp på nivået de var på da de knivet med Manchester City om tittelen. 

– Det handler om hvorvidt de kan klarer å komme tilbake til nivået de har vært på. Det er svært vanskelig å ha sesongen de hadde, og å legge til 25-30 poeng for å komme dit de var. Jeg er ikke sikker på om de kan ta det steget. 

GOD STEMNING: Neville, Carragher og Keane i samtale med Klopp.

GOD STEMNING: Neville, Carragher og Keane i samtale med Klopp.

Manchester United blir sterkere

Carragher tror Liverpool komme til å lede an blant utfordrerne til Pep Guardiolas dominerende mannskap. 

– Jeg tror de kan være det beste av lagene som skal utfordre Manchester City. Jeg tror Manchester United kommer til å bli bedre, men jeg tror at Klopp kommer til å være utrolig energisk og bestemt på å gjøre opp for skuffelsen forrige sesong. Jeg tror han skulle ønsket at sesongen startet så tidlig som juni. 

Neville slutter seg til kollegaens analyse, og tror ikke sitt Manchester United blir sterke nok til å utfordre byrivalen. 

– Jeg tror Manchester United kommer til å havne i topp fire igjen, men jeg tror ikke det blir noe bedre enn det. Jeg tror det er mulig å ta andreplassen fra Arsenal, men da må de bruke pengene fornuftig. 

Nå er det under to uker til Klopp og hans Liverpool åpner sesongen mot Chelsea, søndag 13. august. 

Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Overgangssagaen nærmer seg slutten.

Nyheter 30.jul 19:17
En dominerende oppvisning av Liverpool – men en mangel ble svært synlig

Kampkommentar etter 4-0 seieren over Leicester:En dominerende oppvisning av Liverpool – men en mangel ble svært synlig

Jürgen Klopp og co må ut på overgangsmarkedet før sesongstart.

Kommentar 30.jul 14:00