Fabinho med klar tale:– Vi må sørge for at vi er klare til å kjempe om alle trofeer

Liverpools ankermann har mye å revansjere etter en tung forrige sesong.

Liverpools pre-season gikk av stabelen lørdag, og en av dem som var tilbake i Liverpool-tøy var Fabinho.

Det 29 år gamle ankeret på midtbanen hadde en svak forrige sesong, men reddet litt av æren utover våren. Han gleder seg til å komme i gang igjen.

– Det er godt å være tilbake. Jeg har hatt det fint på ferie, og fått hvilt hodet og kroppen, sier brasilianeren til liverpoolfc.com.

Fabinho var en av åtte spillere som returnerte til Merseyside lørdag. Han har tilbrakt de siste ukene i hjemlandet Brasil.

– Jeg pleier å koble av fotballen på samme måte hvert år. Bruke tiden med familien, og reise tilbake til gamle trakter. Slik vil det nok alltid være, fortsetter han.

TUNGT: Fabinho fikk kjenne på formen under gårsdagens løpeøkt ute på gressmatten.

TUNGT: Fabinho fikk kjenne på formen under gårsdagens løpeøkt ute på gressmatten.

I løpet av den neste drøye måneden skal ankeret gjennom en tung opptrening for å gjøre seg klar til 23/24-sesongen.

Det venter blant annet fem treningskamper, før Chelsea står på motsatt banehalvdel i serieåpningen. I den kampen vil Fabinho sannsynligvis være med fra start.

– Vi er tilbake for å jobbe hardt. I dag hadde vi en fin økt, en løpeøkt. Det var godt å kjenne på hvordan beina føltes, og formen generelt. Nå er fokuset slik som det alltid har vært: Å forberede oss og ha en fin oppkjøring for å bli klar til en ny sesong, sier han.

Fabinho og Liverpool har gjort det til en standard å være med å kjempe om flere trofeer de siste sesongene. 22/23 ble et unntak, selv om Community Shield ble sikret på julis siste dag i 2022.

– Det var en annerledes sesong, og noe vi ikke er vant til. Vi må sørge for at vi er klare til å kjempe om alle trofeer, avslutter en bestemt 29-åring.

Lørdag ankom åtte spillere Liverpools treningsanlegg for å starte årets pre-season. Resten av gjengen er ventet tilbake tirsdag, blant annet nysigneringene Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai.

Slik kan du følge Liverpools pre-season i sommer

LFCTV GO, VGTV+ og Viaplay:Slik kan du følge Liverpools pre-season i sommer

De røde spiller sin første treningskamp onsdag kveld.

Vanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Vi følger landskampeneVanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Det er en stor runde landslagsfotball i sommer, før ferie og preseason.

Innsikt 08.jul 19:05