– Alle sammen tenkte det samme: «Vi må kjempe for Macca og for laget»

En hardtarbeidende Dominik Szoboszlai ble kåret til banens beste i Anfield-debuten.

Lørdag ettermiddag tok Dominik Szbosozlai og Liverpool sin første trepoenger denne sesongen, og det ble virkelig en sliteseier.

De røde slet i starten av kampen, men jobbet seg mesterlig inn igjen før pause. I hovedrollen stod nysigneringen Szoboszlai.

Ungareren skaffet straffesparket i opptakten til 2-1 scoringen, og ble svært avgjørende like etter Mac Allisters utvisning.

– Alle sammen tenkte det samme: «Vi må kjempe for Macca og for laget». Hvis en av oss slurver, så er vi ikke ni spillere, men åtte. Vi måtte gjøre det for hverandre, for supporterne og for alle som ville ha de tre poengene, sier 22-åringen til liverpoolfc.com.

DUO: Szbosozlai og målscorer Diogo Jota var i begivenhetenes sentrum da Liverpool satte inn 3-1 målet.

DUO: Szbosozlai og målscorer Diogo Jota var i begivenhetenes sentrum da Liverpool satte inn 3-1 målet.

Szoboszlai viste frem dribleegenskapene, overblikket og det hardet arbeidet mot Bournemouth. Han ble fortjent kåret til banens beste etter kampslutt. 

– Det er jobben min. Jeg gir alt for laget. Hvis noen er i en bedre posisjon (enn meg), spiller jeg dem ballen. Hvis ikke, kan jeg også skyte.

Ungareren har utvilsomt en svært god fot, noe Liverpools supportere fikk se på 3-1 scoringen. Det var nemlig hans skuddforsøk som til slutt endte hos Diogo Jota.

– Målene vil komme, og med tiden kan jeg garantere det, men det viktigste er at laget vinner. Det spiller ingen rolle hvem som er sist på ballen, sier midtbanespilleren.

Det er ikke hverdagskost å debutere på Anfield, og mange kan kanskje være litt nervøs i en slik kamp. Szoboszlai virket ikke å være spesielt forsiktig, og leverte baller til høyre og venstre gjennom hele kampen.

– Det var veldig hyggelig (å debutere). Jeg har ventet på dette siden jeg signerte, og endelig skjedde det. Forhåpentligvis kan jeg løpe utpå (gressmatten) 1000 ganger til, avslutter han.

«Liverpool angrep som et lag som kan slå hvem som helst, men forsvarte seg som et publag som aldri har spilt sammen»

Dette skriver avisene:«Liverpool angrep som et lag som kan slå hvem som helst, men forsvarte seg som et publag som aldri har spilt sammen»

Den britiske pressen kaller «nye Liverpool» for et Jekyll og Hyde-lag, som kan både score og slippe inn hundre mål denne sesongen.

Innsikt 20.aug 10:42
Hvilke Liverpool-spillere kan forsvinne før vinduet lukkes?

Hvilke Liverpool-spillere kan forsvinne før vinduet lukkes?

Liverpool Echo forventer flere ut dørene de neste dagene.