Oppdatert 14.00:Mostridende opplysninger rundt Caicedos situasjon

21-åringen foretrekker en overgang til Chelsea, eller?

Saken oppdateres fortløpende.

Ifølge Fabrizio Romano har Moises Caicedo nylig fortalt Liverpool at Chelsea er hans ønskede destinasjon.

«Han har informert Liverpool om ønsket sitt. 21-åringen har bestemt seg for å stå ved sitt tidligere valg og bare akseptere Chelseas kontraktstilbud. Det har vært enighet mellom klubb og spiller siden mai. Chelsea vil komme med et nytt bud», skriver Romano.

Sky Sports-journalist Melissa Reddy skrev dette på Twitter like før Romanos nyheter.

«Ingenting har endret seg i Brighton-leiren. Deres frist var satt (til torsdag kveld), og de aksepterte Liverpools rekordbud. Chelsea har ikke gitt opp, og tilbyr spilleren en bedre kontrakt. Det vil kreve mye av Chelsea å vinne denne. De må også overbevise Brighton om å se vekk fra Liverpools fristende bud, og fortsette samtalene. Chelsea vil være nødt til å overby LFC, grunnet det forsinkede budet. Brighton vil ha en rask løsning».

Oppdatert:

DaceOCKop, som var tidlig ute med Henderson-overgangen, har kommet med motstridende nyheter.

«Caicedo er fremdeles åpen for en overgang til Liverpool. Caicedos representanter har gitt Chelsea en frist til 14.00, for å matche de rødes bud. Caicedo er fornøyd med å signere for Liverpool, om Chelsea ikke byr høyere».

«Spilleren har prøvd å tenke gjennom hva som har skjedd de siste 24 timene. Hjertet hans er klar for en overgang til Chelsea, fordi han han i lang tid har trodd at det var planen», skriver han.

Melissa Reddy var kjapt ute og meldte noe annet.

«Informasjonen fra spillerens side er at Chelsea har den første delen (av overgangen) klar - Caicedo gjentok valget sitt. Klubbene har ikke bekreftet noe, men det kan tyde på at de vil ha mer (penger). Det gjenstår fortsatt en del arbeid med å komme med et bud Brighton anser som akseptabel», skriver hun.

Spørsmålet er hvordan denne nyheten blir tatt i mot på Merseyside. Jürgen Klopp er svært lite fan av spillere som ikke ønsker seg til klubben.

Enighet mellom Brighton og Liverpool – men Chelsea har ikke gitt opp

Oppdatert 13.10:Enighet mellom Brighton og Liverpool – men Chelsea har ikke gitt opp

Todd Boehly er fremdeles svært interessert i Moises Caicedo.

Nyheter 11.aug 12:44
Konstant på etterskudd – men har klubben nå lært?

Konstant på etterskudd – men har klubben nå lært?

Siden ligagullet i 2020 er det minst fire overgangsvinduer der alle har visst hva Liverpool har manglet, uten at det ble gjort noe med det. Akkurat nå gambles det med en ny ligasesong, men heldigvis gir torsdagens nyheter et lite håp.

Kommentar 10.aug 15:17