Oppdatert 13.10:Enighet mellom Brighton og Liverpool – men Chelsea har ikke gitt opp

Todd Boehly er fremdeles svært interessert i Moises Caicedo.

De aller fleste med god kjennskap til Caicedo-sagaen melder at ecuadorianeren er ventet i Liverpool i kveld for å fullføre den medisinske testen.

Fredag formiddag kunne også Jürgen Klopp bekrefte at klubben hadde kommet til en enighet for midtbanespilleren. Det er uvanlig, for tyskeren pleier aldri å offentliggjøre slike saker foran pressen.

Prislappen skal lyde på £110 millioner pund.

Jeg har blitt fortalt at jeg kan bekrefte at det er enighet mellom klubbene. Jeg vet ikke helt hva det betyr, for å være ærlig. Vi må nå se om vi blir enig med spilleren, sa tyskeren på pressekonferansen.

Det er samtidig et par journalister som melder at Chelsea ikke har gitt opp budkrigen riktig enda. En av dem er Neil Jones.

«Det kan skje»

«Det forventes ytterliggere tviser i Caicedo-avtalen. Det er en mulighet, eller en sannsynlighet for at Chelsea vil prøve å kapre avtalen», melder han.

David Lynch fikk spørsmål om han delte Jones sitt syn på saken. Han skriver dette til Liverpool.no.

«Det kan skje. På onsdag skrev jeg at klubben ikke hadde gjort grunnarbeidet i avtalen. De hadde ikke snakket med hans representanter på lenge. Han kan fremdeles ende i Liverpool, men jeg får følelsen av at han foretrekker Chelsea», skriver han.

Det er vanskelig å vite hva som skjer i denne saken for øyeblikket, og nye opplysninger blir stadig pumpet ut på sosiale medier og i pressen. Vi får enn så lenge stole på Liverpool og Jürgen Klopp, men mye tyder på at sagaen fremdeles ikke er avgjort.

Oppdatert: Gode nyheter?

Sky Sports-journalist Melissa Reddy har kommet med en oppdatering i saken.

«Ingenting har endret seg i Brighton-leiren. Deres frist var satt (til torsdag kveld), og de aksepterte Liverpools rekordbud. Chelsea har ikke gitt opp, og tilbyr spilleren en bedre kontrakt. Det vil kreve mye av Chelsea å vinne denne».

Hun skriver videre at London-klubben må overtale ecuadorianeren til å insistere på at Chelsea er stedet han ønsker seg til.

«De må også overbevise Brighton om å se vekk fra Liverpools fristende bud, og fortsette samtalene. Chelsea vil være nødt til å overby LFC, grunnet det forsinkede budet. Brighton vil ha en rask løsning.»

Melding om enighet mellom Liverpool og Brighton - ny britisk overgangsrekord

The Athletic: Melding om enighet mellom Liverpool og Brighton - ny britisk overgangsrekord

Liverpool planlegger medisinsk sjekk i løpet av fredag, skriver The Athletic.

Nyheter 11.aug 06:30
– Vi ga det en sjanse, og klubben har strukket seg langt

Jürgen Klopp bekrefter enighet med Brighton:– Vi ga det en sjanse, og klubben har strukket seg langt

Jürgen Klopp bekrefter enighet om Moises Caicedo, men overgangen er ennå ikke helt på plass.

Nyheter 11.aug 11:38