Cannonier med hat-trick da Liverpool U21 knuste Hull

Goalgetteren ser ut til å ha funnet formen før sesongstarten.

I likhet med førstelaget nærmer sesongstart seg for Barry Lewtas Liverpool U21-lag, og fredag møtte de Hull City i en treningskamp som del av forberedelsene til sesongen. Det skriver Steve Hunter og Joe Urquhart for Liverpools hjemmeside.

Det tok bare tolv minutter før de rødkledde scoret ledermålet. Luca Stephenson fant Tommy Pilling med en strålende gjennombruddspasning, og Pilling gjorde ingen feil alene med keeper.

Like etter la Cannonier på til 2-0 da Francis Gyimah kom seg til et innlegg fra venstresiden, som goalgetteren ekspederte i mål.

Hat-trick

Rett før pausen scoret Cannonier sitt andre for dagen da han skjøt ballen kontant i nettet fra hjørnet av 16-meteren etter godt forarbeid fra Trent Kone-Doherty.

Den høyreiste stopperen Billy Koumetio scoret Liverpools fjerde snaue 15 minutter før full tid, før Cannonier fullførte hat-tricket sitt etter at Isaac Mabaya kom seg fri i feltet.

Marcelo Pitaluga og Vitezslav Jaros voktet buret i hver sin omgang, og klarte begge å ballen unna nettmaskene.

Liverpool U21 starter sesongen mandag 14. august mot Everton.

Liverpool U21 5-0 Hull City (Pilling, Koumetio, Cannonier x3)

Tror André-interesse kan være taktisk spill fra Liverpool i Lavia-forhandlingene

Liverpool-journalist mistenker at klubben driver taktisk spill for å sikre seg Romeo Lavia.