Tror André-interesse kan være taktisk spill fra Liverpool i Lavia-forhandlingene

Liverpool-journalist mistenker at klubben driver taktisk spill for å sikre seg Romeo Lavia.

Denne uken ble Liverpools bud nummer to på Romeo Lavia avslått av Southampton, og omtrent samtidig dukket det opp rykter om at de røde har forhørt seg med Fluminense om den 22 år gamle midtbanespilleren André. 

Journalist Neil Jones bekrefter i et besøk hos Redmen TV at de opplysningene stemmer, slik Melissa Reddy i Sky Sports og Paul Joyce i The Times meldte tidligere i uken. Men han er ikke helt sikker på om klubben ser på André som et alternativ til Lavia. 

– Spørsmålet er om det er litt taktisk spill mot Southampton, at Liverpool truer med å gå for noen andre dersom de ikke aksepterer budet, sier Jones. 

Liverpools seneste bud skal ha vært på opp mot 40 millioner pund, men Southampton, som sesongåpner i Championship fredag kveld, krever 50 millioner. Om de lar seg skremme av Liverpools eventuelle taktikkeri gjenstår å se. 

Det begynner å haste!

Det begynner å haste!

KOMMENTAR: Liverpool må få opp dampen på overgangsmarkedet, men frykten er at det allerede kan være for sent.

Kommentar 03.aug 18:25
Planlegger for seriestart med Lavia i troppen

Planlegger for seriestart med Lavia i troppen

Men Southampton-manageren er forberedt på at ting kan endre seg raskt.

Om det i det hele tatt er taktikkeri vet vi heller ikke. Jones utelukker ikke at Liverpool ønsker å hente både André og Lavia. 

– Han er en robust og god midtbanespiller. Klubben har ikke for vane å hente spillere direkte fra Sør-Amerika, men heller la dem teste seg i andre klubber først, som vi har sett med Mac Allister, Nunez og Diaz. Men nå er det blitt litt lettere med arbeidstillatelse, så kanskje toppklubbene vil gamble mer, slik Barcelona og Real Madrid ofte har gjort, sier Jones. 

Utfordringen når det kommer til André er at Fluminense ikke ønsker å selge 22-åringen - spesielt ikke før de vet hvordan det går i årets Copa Libertadores. Der møter de Argentinos Juniors i åttendelsfinalen. Returoppgjøret spilles natt til onsdag neste uke, etter at det første oppgjøret endte 1-1. 

– Trenger tre signeringer

At Liverpool har behov for flere midtbanespillere virker de fleste å være enige i, og Jones mener klubben nærmer seg godkjent overgangsvindu dersom de henter to midtbanespillere til. 

– I mine øyne trenger de tre signeringer til i dette vinduet - to midtbanespillere og en forsvarsspiller, sier Jones.

Mye har endret seg etter at Dominik Szoboszlai ble hentet inn for en måned siden. På det tidspunktet tror Jones klubben var forberedt på at de kunne slippe unna med én signering til, men salgene av Jordan Henderson og Fabinho har endret mye. 

– Hvis de ender opp med å ha hentet fem spillere dette vinduet mener jeg de har gjort et godt forsøk med tanke på generasjonsskiftet. Med tre signeringer til så vil de ha gjort en akseptabel jobb, selv om man alltid kan si at de mangler én, sier Jones.

For øyeblikket er det bare André og Lavia vi ser bli nevnt av de seriøse journalistene som følger Liverpool, men det blir også stadig rapportert at klubben er på utkikk etter en ny forsvarsspiller. 

Bekreftet: Liverpool selger unggutt

Bekreftet: Liverpool selger unggutt

Max Woltman er klar for Oxford United.

– Sønnen min har bedt meg å skaffe Dominik-drakta, han har allerede Trent og Virgil

– Sønnen min har bedt meg å skaffe Dominik-drakta, han har allerede Trent og Virgil

Lucas Leiva om de tette båndene til Liverpool, trøsten etter hjerteproblemene, gullet som glapp og den utrolige Luis Suarez.