Planlegger for seriestart med Lavia i troppen

Men Southampton-manageren er forberedt på at ting kan endre seg raskt.

Championship sparkes i gang allerede denne helgen, og Southampton, som rykket ned fra Premier League forrige sesong, sesongåpner på bortebane mot Sheffield Wednesday fredag kveld. I den forbindelse har klubbens ferske manager Russell Martin blant annet uttalt seg om Romeo Lavia og hvordan det ligger an med et eventuelt salg. 

Martin svarte at han planlegger for fredagens kamp med Lavia i troppen. 

– Men jeg vet ikke om noe vil endre seg mellom nå og kampstart, sa manageren ifølge This Is Anfield.

– Klare med nytt bud på Lavia

– Klare med nytt bud på Lavia

Liverpool møter stadig utfordringer i jakten på Romeo Lavia, men skal nå være klare med et nytt bud.

Utkjøpsklausul bekreftes for Michael Olise

Utkjøpsklausul bekreftes for Michael Olise

Overgangssommeren 03.aug 12:51

Han la til at også James Ward-Prowse etter planen skal være med i kamptroppen, ettersom Southampton har avslått budene som har kommet på kapteinen så langt - slik de også har gjort med Liverpools bud på Lavia. Martin må imidlertid klare seg uten høyreback Tino Livramento, som ifølge The Athletic er på vei til Newcastle for om lag 40 millioner pund. 

Vet ikke om Lavia blir værende

Martin fikk også spørsmål om han tror Lavia og Ward-Prowse kommer til å være Southampton-spillere også etter at overgangsvinduet stenger 1. september. 

– Jeg aner ikke, men hva jeg håper på og hva jeg tror er to helt forskjellige ting. Men det er helt meningsløst at jeg skal komme ut og si hva jeg tror, for til syvende og sist har jeg ingen kontroll på det som skjer, sier han.

– Hvis en av dem eller begge forsvinner, er det fordi både klubb og spiller har fått en avtale som alle kan leve med, sier Martin. 

Ryktene rundt Lavia til Liverpool har pågått lenge, og skal vi følge manageren til Southampton sin spådom, kan vi bli nødt til å smøre oss med enda et lag tålmodighet. 

– Jeg tror det kan fortsette å dra ut i tid, sier Martin. 

Siste nytt rundt Lavia er at Liverpool la inn et bud nummer to tidligere denne uken, men Southampton avslo. De krever i utgangspunktet en totalpakke verdt 50 millioner pund for den belgiske 19-åringen. Journalist Sacha Tavolieri meldte onsdag at Liverpool står klare til å legge inn sitt tredje og siste bud på Lavia, og at dette vil være nærmere det Southampton krever. Budet skal være på over 40 millioner pund pluss klausuler.

Trolig blir det flere 100-minutterskamper denne sesongen

Trolig blir det flere 100-minutterskamper denne sesongen

Dommerne skal følge VM-standarden og slå hardere ned på drøying av tid.

En lagdel får 10 av 10, en annen er et mareritt for Fantasy-spillere!

Liverpools tropp lagdel for lagdel:En lagdel får 10 av 10, en annen er et mareritt for Fantasy-spillere!

Hvor bra er egentlig troppen vår akkurat nå? Er Liverpool en tittelkandidat?

Podcast 03.aug 10:21