– Klare med nytt bud på Lavia

Liverpool møter stadig utfordringer i jakten på Romeo Lavia, men skal nå være klare med et nytt bud.

Tidligere denne uken ble det kjent at Liverpool har lagt inn et nytt og forbedret bud på Romeo Lavia, et bud som skal ha vært på i overkant av 40 millioner pund, men Southampton avslo blankt. Sørkystlaget, som skal spille i Championship kommende sesong, står fast på sitt krav om 50 millioner pund. Ifølge belgisk journalist skal de røde nå være klare med et tredje bud - les oppdateringen nederst i saken. 

Like etter kom det frem at Liverpool vurderer å gå for André fra Fluminense, men ikke nødvendigvis som et alternativ til Lavia. De røde skal nemlig fremdeles være interessert i å hente den 19 år gamle belgieren. 

Men nå kan klubben få et par nye utfordringer i jakten på unggutten, for onsdag kommer det frem at to rivaler vurderer å kaste seg inn i budkrigen. 

Det er fortsatt Lavia-samtaler, samtidig som Liverpool jobber med alternativer

Det er fortsatt Lavia-samtaler, samtidig som Liverpool jobber med alternativer

Fortsatt kan det bli Lavia, eller noen andre, eventuelt Lavia og andre.

Nyheter 02.aug 11:03
Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

Flere troverdige journalister:Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

De rødkledde skal ikke ha planer om å møte sørkystlagets prisforlangende, som skal være på 50 millioner pund.

Nyheter 01.aug 14:35

Miguel Delaney i Independent skriver at Manchester United vurderer å legge inn et bud på midtbanespilleren. De har blitt linket til VM-stjernen Sofyan Amrabat fra Fiorentina, men at de nå kan finne ut at de vil rappe Lavia foran nesa på Liverpool. Tidligere i sommer kjøpte de Mason Mount fra Chelsea - også det en spiller som var linket til Merseyside. 

Andy Naylor i The Athletic rapporterer at også Chelsea vurderer å gå for Lavia, og spesielt dersom de ikke får tak i Moises Caicedo fra Brighton. Arsenal har også blitt linket til Southampton-spilleren ved tidligere anledninger. 

For Liverpool-supporternes del gjelder det nå bare å vente på nye oppdateringer i jakten på forsterkninger til midtbanen. Når det gjelder Lavia, kan Southampton etter hvert bli presset til å senke sitt priskrav. De sitter nemlig på flere spillere som de kan bli nødt til å selge for å skikk på økonomien - blant andre James Ward-Prowse. 

OPPDATERT: Onsdag kveld melder den belgiske journalisten Sacha Tavolieri at Liverpool står klare til å legge inn sitt tredje og siste bud på Lavia, og at dette vil være nærmere det Southampton krever. Budet skal være på over 40 millioner pund pluss klausuler.

– Mye bra, og en del som kan forbedres

– Mye bra, og en del som kan forbedres

Jürgen Klopp tar med seg mye positivt fra oppholdet i Singapore, men vet samtidig at det er ting å rette opp i før alvoret begynner.

Nyheter 02.aug 17:13
Mac Allister kunne ha spilt videre

Mac Allister kunne ha spilt videre

Jürgen Klopp med beroligende nyheter etter kampen mot Bayern München.

Nyheter 02.aug 16:32