Chelsea og Southampton har kommet til enighet

Romeo Lavia blir Chelsea-spiller.

Liverpool benektet at de hadde lagt inn et bud på Romeo Lavia denne uken etter at Moises Caicedo valgte Chelsea, men det budet ble bekreftet av Southamptons fotballdirektør Jason Wilcox tirsdag kveld.

Men som med Caicedo, så ønsket også Lavia seg til Stamford Bridge, og nå har Chelsea og Southampton kommet til enighet.

David Ornstein i The Athletic rapporterer at klubbene har kommet til enighet om en overgangssum på 58 millioner pund for 19-åringen. Det skal være 53 millioner pund, med muligheter til ytterligere fem millioner pund etter bonuser. 

The Guardian rapporterte på mandag at Liverpools siste bud var en totalpakke på 60 millioner pund, men spilleren ville altså til Chelsea. Nå skal han på medisinsk sjekk, før han er ventet klar i løpet av de neste dagene.

Overrasket over Liverpool

De siste ukene har det blitt hevdet at belgieren ønsket seg til Liverpool og ikke Chelsea – mens de røde fikk tre bud avslått på spilleren og satt i forhandlinger med Southampton.

The Guardian skriver at kilder nær Lavia ble overrasket over Liverpools fremgangsmåte i jakten på spilleren, da de plutselig kastet seg inn i kampen om Moises Caicedo. Ifølge avisen skal 19-åringen ha følt seg som et andrevalg da de røde kom med budet sitt på Caicedo, noe som skal ha åpnet døren for Chelsea.

Nå endte også Caicedo på Stamford Bridge, og det før Lavia, så han vil i så fall ha vært et andrevalg også der – men nå er det i alle fall klart at han ikke blir Liverpool-spiller.

– Ingenting i Alisson-ryktene

– Ingenting i Alisson-ryktene

Alisson Becker har blitt linket til Saudi-Arabia.

På testarrangement på nye Anfield Road Stand

Se bildenePå testarrangement på nye Anfield Road Stand

Tirsdag hadde Liverpool et «testarrangement» de må ha før tribunen kan tas i bruk.