Chelsea vil bla opp 55 millioner pund for Lavia - og forbereder bud på Caicedo

Lørdag kan bli en avgjørende dag med tanke på fremtiden til de to midtbanespillerne.

Natt til lørdag har ikke vært like hektisk som natt til fredag når det kommer til nyheter rundt Moises Caicedo og en mulig overgang til Liverpool eller Chelsea, og status virker å være omtrent det samme som fredag kveld. 

Det kan nå virke som lørdag blir en avgjørende dag både når det kommer til Caicedo, og Romeo Lavia fra Southampton, som begge klubber er interessert i. 

Når det gjelder Lavia har den belgiske journalisten Sacha Tavolieri opplyst at Chelseas bud er på totalt 55 millioner pund, der tre av millionene er avhengig av klausuler. Det er ti millioner mer enn Liverpools siste bud på 19-åringen, som ble avslått i starten av uken.

Tavolieri legger til at det fremdeles gjenstår noen detaljer før klubbene oppnår full enighet, og Chelsea ønsker at Lavia skal skrive under på en syvårskontrakt. Ifølge journalisten vil klubben forberede den medisinske sjekken slik at Liverpool ikke skal ha mulighet til å kapre overgangen, slik de har forsøkt med Caicedo.

Dette er status i jakten på Caicedo fredag kveld

Dette er status i jakten på Caicedo fredag kveld

Vi forsøker å oppsummere et ellevilt døgn på overgangsmarkedet.

Nyheter 11.aug 23:24
Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Følg overgangssommeren: Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Nyheter 20.jun 11:12

Når det gjelder ecuadorianeren fra Brighton har ikke noen av journalistene vi stoler mest på kommet med nye oppdateringer i løpet av natten. Vi må derfor forholde oss til informasjon fra Fabrizio Romano, som rundt akkurat denne overgangen ikke har vært helt på bølgelengde med karer som James Pearce og Paul Joyce. Overgangsjournalisten skriver nå at Chelsea føler seg mer og mer trygge på å sikre seg 21-åringen, og at budet de forbereder ikke vil være lavere enn Liverpools bud. 

Men enn så lenge er situasjonen altså slik at det er de røde som er de eneste som har fått et bud akseptert, og at det er opp til Chelsea å matche det.