Overgangssommeren

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2023.

Innsikt 02.sep 2023 09:47
Kjøp og salg 2023/2024

Liverpools overgangerKjøp og salg 2023/2024


Her er de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2024

Full oversikt: Her er de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2024

Overgangsvinduet har ikke offisielt åpnet, men noen kjøp og salg er allerede bekreftet.

Innsikt I dag 10:52
Ung keeper forlater Liverpool
Fre. 17.05. 21:21 kopier linkUng keeper forlater Liverpool

Liverpool-keeper Luke Hewitson bekrefter på Instagram at han er ferdig i klubben etter sesongen.

19-åringen har vært på utlån til Stalybridge Celtic i 2023/24, og har stått fast på laget som spiller utenfor det engelske ligasystemet.

Lewis Bower, som har god kontroll på Liverpools akademi, melder på Twitter/X at U18-spiller Cody Pennington er på prøvespill med Nottingham Forest for øyeblikket.

Thiago og Matip er bekreftet ut dørene – hvem kan slå følge?

Thiago og Matip er bekreftet ut dørene – hvem kan slå følge?

Jürgen Klopp er snart historie på Anfield, og flere spillere går en uviss fremtid i møte.

Innsikt Fre. 17.05. 18:30
Går langt i å bekrefte at han forlater klubben ved sesongslutt

Går langt i å bekrefte at han forlater klubben ved sesongslutt

Adrians tid på Anfield ser ut til å gå mot slutten.

Nyheter Tir. 14.05. 14:01
– Trent er på listen til Real Madrid, men ikke før i 2025
Man. 13.05. 13:20 kopier link– Trent er på listen til Real Madrid, men ikke før i 2025

Det nærmer seg utvilsomt en ny runde med løse og faste rykter nå som sommerens overgangsvindu bare er en måned unna.

Denne gangen handler det om Trent Alexander-Arnold, som er på utgående kontrakt i 2025.

I podkasten til ARLS snakker Fabrizio Romano om Real Madrids store ønske om å få scouseren til Santiago Bernabeu.

– Real Madrid elsker Trent Alexander-Arnold, men jeg tror ikke det skjer noe før i 2025. Det avhenger selvfølgelig om han signerer en ny kontrakt eller ikke.

– De har fulgt Trent i lang tid, så han er utvilsomt en spiller de ønsker å få tak i, sa han ifølge flere medier.

Med Jude Bellingham, Vinicius Jr, Rodrygo, Endrick og mange flere unge spillere i troppen, er hvittrøyene utvilsomt en destinasjon som kan få selv de mest trofaste til å vurdere en overgang.

Det spørs likevel om de får kloa i Trent, som er i rute til å bli Liverpools kaptein den dagen Virgil van Dijk gir seg i klubben.

Fabrizio Romano

På ønskelisten til Liverpool og Manchester City
11.mar 13:58 kopier linkPå ønskelisten til Liverpool og Manchester City

Wolverhampton-angriper Pedro Neto linkes til Liverpool og Manchester City før det kommende sommervinduet.

Portugiseren, som tidvis har imponert stort på Molineux, har fått en prislapp på rundt £60 millioner, skriver The Telegraph.

24-åringen, som kom til Premier League fra Lazio i 2019, står med elleve målpoeng på 19 kamper så langt denne sesongen.

Liverpool har hatt suksess med Diogo Jota, som hadde en lignende karriere som sin landsmann før overgangen til Anfield i 2020.

Neto, som har vært slitt med skader i store deler av Wolves-karrieren, måtte forlate banen i 2-1-seieren mot Fulham forrige helg.

The Telegraph

Tøff konkurranse om 16-åring fra Championship
07.feb 21:25 kopier linkTøff konkurranse om 16-åring fra Championship

Liverpool rapporteres å være en av flere klubber som følger Sunderlands 16 år gamle midtbanespiller Chris Rigg tett. Tenåringen fikk sin debut for klubben allerede som 15-åring, og har spilt åtte kamper og scoret to mål for seniorlaget denne sesongen. 

Også Manchester United, Manchester City, Chelsea og Bayern München skal følge stortalentet tett, og det spørs om Sunderland klarer å holde på sin juvel når sommeren kommer. 

Det er Sunderland Echo som melder om Liverpools interesse for Rigg. Championship-klubben klarte å sikre en scholarship-avtale med spilleren i fjor, noe som betyr at en eventuell arbeidsgiver må betale en tribunal til Sunderland dersom Rigg skulle dra. Det var gjennom en slik avtale Liverpool hentet Harvey Elliott fra Fulham. Rigg er foreløpig for ung til å skrive under på en proffkontrakt. 

Sunderland-manager og tidligere akademitrener i Liverpool, Michael Beale, uttalte nylig at han planlegger å gi Rigg mange muligheter for førstelaget i andre halvdel av sesongen.

Ønsket av flere London-klubber
02.feb 22:30 kopier linkØnsket av flere London-klubber

Daily Mail-journalist Sami Mokbel melder om sterk interesse fra «sørlige» klubber i England.

Han sa blant annet dette da han fikk spørsmål om scouseren i «All Kicking Off Transfer»-podkasten til avisen.

– En veldig, veldig god spiller. Han har spilt godt, noe som har tiltrukket seg interesse hos flere klubber, men han er i Liverpool, hjembyen sin. Jeg kjenner ikke til kontraktssituasjonen hans på strak arm, men det er flere klubber på radaren, blant annet fra engelske klubber i sør.

– Jeg tror det er flere klubber som ønsker å utnytte situasjonen om han skulle bli tilgjengelig eller mulig å få tak i.

Jones, som fylte 23 år for få dager siden, har en kontrakt til 2027 med Liverpool. Det virker svært usannsynlig at dette ryktet blir en realitet i årene som kommer.

Daily Mail

Liverpools andrekeeper står på ønskelisten til Brendan Rodgers
15.jan 16:36 kopier linkLiverpools andrekeeper står på ønskelisten til Brendan Rodgers

Europa League-deltakelse kombinert med solide resultater i ligacupen har ført til at Caoimhin Kelleher har satt ny rekord i antall kamper for Liverpool i løpet av en sesong i 2023/24. Så langt står iren med elleve kamper. Tidligere har han aldri spilt mer enn åtte kamper i løpet av en sesong for de røde. 

Men selv om det har blitt et tosifret antall kamper på bare en halv sesong, skulle nok 25-åringen ønske at tallet var noe høyere. I sommer er det ventet nye spekulasjoner knyttet til andrekeeperens fremtid, og nå skal han ha havnet på tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers sin ønskeliste. 

Rodgers er nå sjef i Celtic, der veteranen Joe Hart er førstevalg mellom stengene. De ønsker seg et yngre alternativ, og har ifølge Daily Mail meldt seg på den lange listen med klubber som følger med på Kelleher. Om de har råd til iren er et annet spørsmål. Liverpool skal ha gjort det klart at de ønsker en solid overgangssum dersom de skal selge. 

De må trolig også forvente konkurranse fra klubber i Premier League. Daily Mail rapporterer at det spesielt er tre klubber på øverste nivå i England som har fulgt med på målvakten denne sesongen, men nevner ikke hvilke klubber det er snakk om. 

I fjor sommer var Brentford, Brighton og Burnley blant de som var interessert, men alle valgte å gå for andre alternativer, blant annet fordi Jürgen Klopp gjorde det klart at han ikke hadde lyst til å gi slipp på 25-åringen. 

Daily Mail legger for øvrig til at Liverpool skal ha fulgt Sunderlands 23 år gamle keeper Anthony Patterson denne sesongen, men at de er usikre på om han holder et høyt nok nivå.

Nå er overgangsvinduet stengt - her er spillerne som byttet klubb i januar

Premier League-klubbenes bekreftede overgangerNå er overgangsvinduet stengt - her er spillerne som byttet klubb i januar

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League i januar 2023.

Innsikt 13.jan 23:32
Championship-klubb interessert i Luke Chambers
11.jan 13:16 kopier linkChampionship-klubb interessert i Luke Chambers

Luke Chambers har vært en del av Liverpools førstelagstropp denne sesongen, men med Owen Becks tilbakekomst fra Skottland, kan spilletiden bli langt mindre utover våren.

Det har Wigan fått med seg, som ryktes å være interessert i å hente 19-åringen på lån ut sesongen. Nyheten kommer fra svært troverdige Paul Joyce i The Times.

Chambers har vært i Liverpools tropp ved flere anledninger denne sesongen, og har også vært på banen mot Toulouse, LASK og Royale Union i Europa League.

Han var utlånt til skotske Kilmarnock på våren forrige sesong.

Gerrard vil styrke forsvaret sitt med to Liverpool-spillere
10.jan 13:16 kopier linkGerrard vil styrke forsvaret sitt med to Liverpool-spillere

Ben Jacobs, som pleier å ha brukbar kontroll på overgangsmarkedet i England, melder om at Steven Gerrard ser til Anfield i jakten på forsterkninger.

I et intervju med CaughtOffside sier Jacobs at 43-åringen ønsker seg både Joe Gomez og Joel Matip til sommeren.

Førstnevnte kan han nok fort glemme. Etter en solid høst som back, ville det være svært overraskende om Gomez forlater de røde til sommeren. 26-åringen er under kontrakt til 2027.

Det kan bli enklere å få tak i Matip, som er langtidsskadet, på utgående kontrakt og fyller 33 år i august. Det spørs likevel om den sympatiske midtstopperen ønsker seg til Saudi-Arabia.

Den siste uken har det vært rykter om at Jordan Henderson, Gerrards kaptein i Al-Ettifaq, vil vekk fra klubben og reise hjem til Europa. Vi får se om dette legger en demper på Gerrards planer inn mot sommeren.

Verbal enighet mellom Bayern og spilleren, men Fulham vil ikke senke prisen
05.jan 21:54 kopier linkVerbal enighet mellom Bayern og spilleren, men Fulham vil ikke senke prisen

Ifølge Florian Plettenberg fra tyske Sky er det verbal enighet mellom Joao Palhinha og Bayern München om en overgang i vintervinduet.

Problemet er at Fulham står hardnakket på sitt prisforlangende, samtidig som spilleren har forventet å kunne dra for en lavere sum enn i sommer.

Bayern jobbet lenge med to store Premier League-overganger i sommer, Harry Kane og Joao Palhinha, men kom bare i land med førstnevnte. 

Christoph Freund, som tok over som sportsdirektør i september, er heller ikke villig til å betale opp mot 65 millioner euro for 28-åringen.

Skal vi tro Plettenberg er en overgang usannsynlig på dette tidspunktet. Det betyr at Liverpool kan forvente å møte portugiseren når det snart er duket for semifinale i ligacupen.

https://x.com/plettigoal/status/1743347111230402572?s=48
«På toppen av Barcelonas ønskeliste»
05.jan 12:46 kopier link«På toppen av Barcelonas ønskeliste»

Vi venter fremdeles på at Thiago Alcantara skal spille sine første minutter for Liverpool denne sesongen, men kan spanjolen ha spilt sin siste kamp i rød drakt?

Det virker usannsynlig, men ifølge The Mirror er midtbanespilleren øverst på ønskelisten til Barcelona, som sliter i La Liga.

Ungguttene Gavi og Pedri er ute med skader, og Xavi ønsker nå å hente inn Thiago for å dekke for tapet, skriver den engelske avisen.

32-åringens kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, noe som betyr at klubber nå kan snakke med ham om en potensiell avtale fra 2024/25-sesongen.

«Premier League-klubber har blitt tilbudt Firmino»
04.jan 22:25 kopier link«Premier League-klubber har blitt tilbudt Firmino»

Roberto Firmino forlot Premier League og Liverpool så sent som i fjor sommer, men nå kan spissen snart være tilbake på balløya.

Det melder Phil Spencer og Alex Crook i TalkSport.

Ifølge de to journalistene har blant annet Fulham blitt tilbudt sjansen til å signere brasilianeren etter bare seks måneder i Al-Ahli.

Etter en god start på sesongen har 32-åringen blitt benket i den saudi-arabiske klubben den siste tiden, og med vinterpausen i full gang i Midtøsten, kan han ha spilt sin siste kamp for grønntrøyene.

Det blir spennende å følge med på utviklingen, for det er ikke så usannsynlig at Firmino plutselig kan stå på motsatt side av sine tidligere lagkamerater i løpet av våren.

Ønsket av Southampton og Leicester
02.jan 19:43 kopier linkØnsket av Southampton og Leicester

Fabio Carvalhos låneopphold med RB Leipzig ble avsluttet like før nyåret, og mye tyder nå på at portugiseren er på vei til en ny klubb i januar.

Det skal også gjelde et utlån, men denne gangen reiser han ikke fra engelsk fotball.

Fabrizio Romano meldte tidligere i uken om konkret interesse for 21-åringen, men at en permanent overgang var utelukket.

Tirsdag ettermiddag melder Football Insider om at Championship-klubbene Southampton og Leicester er veldig interessert i ham.

Jürgen Klopp og Liverpool ønsker nok et utlån til Premier League først og fremst, men en toppklubb i engelsk andredivisjon er kanskje ikke så uattraktivt heller. Det var nemlig i Championship at han Carvalho satte seg selv på fotball-kartet med Fulham.

Liverpool skal forberede bud på stoppertalent
02.jan 12:59 kopier linkLiverpool skal forberede bud på stoppertalent

Etter at Liverpool mistet Joel Matip har de rødkledde blitt linket til flere stoppere, og nå er 18 år gamle Leny Yoro fra Lille den siste som slutter seg til den rekken.

Den franske journalisten Alexis Bernard i le10sport skriver at Liverpool er klare til å by på Yoro, som verdsettes til svimlende 78 millioner pund av det franske laget.

Det skal være Liverpool og deres rivaler Manchester United som kjemper tettest om signaturen til franskmannen.

18-åringen har kun ett år igjen av kontrakten til sommeren, som kan gi de rødkledde gode kort på hånden i forhandlingene.

Yoro er ifølge Transfermarkts den mest verdifulle midtstopperen i tenårene i Europa, og unggutten har seilet opp som en av verdens mest ettertraktede unggutter.

Han har spilt over 1700 minutter for Lille i Ligue 1 og Conference League denne sesongen, og står med tre scoringer.

le10sport

Følger nøye med på Endos landslagskamerat
01.jan 17:11 kopier linkFølger nøye med på Endos landslagskamerat

Natt til 1. januar åpnet overgangsvinduet i England, og allerede få timer senere begynner ryktene om potensielle Liverpool-kjøp å strømme på.

Fabrizio Romano melder nemlig at Wataru Endos landslagskamerat, Ko Itakura, skal være ønsket på Anfield. Ifølge journalisten har klubben sendt flere speidere for å se på ham.

Den 26 år gamle japaneren, som har slitt med skader den siste tiden, har vært innom Manchester Citys akademi før han reiste videre til Nederland og Tyskland.

For halvannet år siden, etter mange utlån fra de lyseblå, ble han solgt for £4,5 millioner til Mönchengladbach.

Med Jörg Schmadtkes tydelige Bundesliga-link, i tillegg til Endo-kjøpet i sommer, er det ikke så usannsynlig at Itakura kan være en spiller de røde ønsker.

Itakura og Endo skal snart spille Asian Cup med Japan. Mesterskapet sparkes i gang i midten av januar og avsluttes en måned senere.

– Ikke ute etter ny venstreback i januar
28.des 2023 14:06 kopier link– Ikke ute etter ny venstreback i januar

Kostas Tsimikas pådro seg et kragebeinsbrudd i kampen mot Arsenal lille julaften, og Liverpool står dermed uten en ren venstreback i troppen ettersom Andy Robertson fremdeles er ute med sin skulderskade. 

Derfor var det ingen overraskelse at de røde ble linket til noen venstrebacker på ryktebørsen. En av dem som ble nevnt er Fulhams amerikanske back Antonee Robinson. 

Kilden var upålitelige 90min.com, og skal vi tro lokalavisen Liverpool Echo bør opplysningene behandles deretter. 

Echo rapporterer at Liverpool ikke har planer om å hente en venstreback i januar. De vil fortsette med Joe Gomez som vikar frem til Robertson er tilbake, forhåpentligvis i løpet av den første måneden i 2024. 

Liverpool har også ungguttene Luke Chambers og Calum Scanlon som alternativer på venstreback.

Motstridende Palhinha-rykter fra Tyskland
15.des 2023 13:43 kopier linkMotstridende Palhinha-rykter fra Tyskland

Torsdag ettermiddag meldte David Lynch om at interessen for Joao Palhinha var kjølig inn mot januarvinduet, og at en overgang til Liverpool ikke var aktuell.

Et lite døgn senere kommer det andre rapporter fra Bild-journalist Christian Falk i Tyskland. Ifølge ham er Bayern redd for at de røde skal melde seg på i kampen om portugiseren.

«Bayern har fått høre at Liverpool er interessert i Joao Palhinha, så ting begynner å bli komplisert før overgangsvinduet åpner», sa han til CaughtOffside.

Falk forteller videre at den tyske giganten ikke nok penger til å gå all-in for Fulhams midtbanespiller. En midtstopper står høyere på priorieringslisten Allianz Arena.

Bayern var nære i sikre seg 28-åringen i sommer, men da falt overgangen gjennom i siste time. Det blir spennende å følge med på utviklingen den neste måneden.

«Veien er kort fra et fantastisk mannskap til en sesong-ødeleggende krise»

«Veien er kort fra et fantastisk mannskap til en sesong-ødeleggende krise»

David Lynch skriver om hva som kan forventes av klubben tre uker før januarvinduet åpner.

Kommentar 11.des 2023 18:32
Liverpool lekte stollek med Fulham – og vant

Liverpool lekte stollek med Fulham – og vant

Fulhams midtbanestjerne var en del av overgangssagaen rundt Ryan Gravenberch. Nå skal London-laget være på jakt etter en Liverpool-linket spiller.

Innsikt 03.des 2023 10:31
– Ikke interessert i Mbappe
01.des 2023 22:49 kopier link– Ikke interessert i Mbappe

Sky Sports Tyskland-journalist Florian Plettenberg heller kaldt vann i årene til alle Liverpool-supportere som ønsket Kylian Mbappe til klubben i 2024.

«Fikk nylig beskjed om at Liverpool IKKE presser på for Mbappe. Overgangen i 2024 er ikke-sak for øyeblikket», skriver han på Twitter/X fredag kveld.

Paris Saint-Germain-spillerens kontrakt utløper til sommeren, og allerede i januar kan han snakke med andre klubber.

Real Madrid er den største favoritten til å sikre seg 24-åringen.

– Akkurat nå lener jeg mot at han reiser, men det er absolutt ikke sikkert

– Akkurat nå lener jeg mot at han reiser, men det er absolutt ikke sikkert

Vi har tatt en prat med Liverpool-journalist Neil Jones om Mohamed Salah og de kommende overgangsvinduene.

Innsikt 21.nov 2023 19:15
Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

De to siste årene har vist at Liverpool ikke er fremmed for å handle spillere i januar.

Innsikt 16.nov 2023 17:31
«Liverpool er en av klubbene som følger med»
11.nov 2023 13:03 kopier link«Liverpool er en av klubbene som følger med»

Kylian Mbappe er den største snakkisen før neste sommer, for 24-åringens kontrakt med Paris Saint-Germain utløper i 2024.

Real Madrid har lenge blitt sett på som de største favorittene til å ta over, men spanske aviser melder om en kjøligere interesse rundt angriperen nå enn for få måneder siden.

Ifølge Football Insider, gjengitt av Liverpool Echo, er Liverpool en av klubbene som følger franskmannens situasjon nøye, spesielt med tanke på at Mohamed Salah kan forsvinne til sommeren.

Det er selvfølgelig svært usannsynlig at Mbappe til slutt ender på Merseyside, men om han legger de høye kontraktskravene og egoet til side, er han en spiller som passer klubben på alder, poisjon og spillestil.

Football Insider

– Liverpool vurderer ham som mulig Salah-erstatter, men det er usannsynlig
25.okt 2023 09:52 kopier link– Liverpool vurderer ham som mulig Salah-erstatter, men det er usannsynlig

Liverpool har blitt linket til Bayern Münchens stjerneskudd Jamal Musiala de siste ukene, etter at det kom rapporter om at det var stans i kontraktsforhandlingene med den tyske storklubben.

Bayern har på ingen måte gitt opp å forlenge med 20-åringen, og han har fortsatt kontrakt til 2026.

Florian Plettenberg i tyske Sky melder at Musiala er en spiller Liverpool følger, som en potensiell erstatter for Mohamed Salah i 2024. Bild har tidligere meldt det samme, og at spesielt Jürgen Klopp er interessert i spilleren som er født i samme by som han selv, Stuttgart.

Den tyske landslagsspilleren som har en fortid både i Southampton og Chelseas akademier, scoret sitt andre mål for sesongen da Bayern slo Galatasaray i Champions League tirsdag kveld. Han er en spiller som har spilt sine fleste kamper offensivt på midtbanen, men som kan bekle flere roller.

Plettenberg skriver videre at Musiala ikke tenker på å forlate Bayern, og at en overgang til Liverpool er usannsynlig. Dersom han skulle forlate Bayern, vil de to eneste realistiske alternativene være Real Madrid og Manchester City. 

– Følg med på Manu Kone i januarvinduet
19.okt 2023 12:17 kopier link– Følg med på Manu Kone i januarvinduet

Tidlig på sommeren ble Liverpool linket til Mönchengladbach-spiller Manu Kone ved flere anledninger, men da franskmannen skadet seg i U21-EM stilnet ryktene.

22-åringen ble til slutt værende i Bundesliga, og er nå tilbake i spill for den tyske klubben.

I et intervju med CaughtOffside, sier Fabrizio Romano at midtbanespilleren bør følges med på i det kommende januarvinduet.

– Det stemmer ikke at han har signert en ny kontrakt med Mönchengladbach, til tross for rapporter andre steder. Vi får se hva som skjer, men kan kan forsvinne i 2024. Det er ingen samtaler med andre klubber akkurat nå, sa den italienske journalisten.

Fabrizio nevner Juventus og Liverpool i sammenheng med Kone. De to klubbene skal ha vurdert ham som et alternativ så sent som i august.

– Spilleren er åpen for en ny opplevelse. Prisen hans vil sannsynligvis ligge på mellom €40-€45 millioner (35-39 millioner £).

Fabrizio Romano / Caught Offside

Arsenals sportsdirektør var på Fluminense-trening – på jakt etter Andre?
16.okt 2023 14:41 kopier linkArsenals sportsdirektør var på Fluminense-trening – på jakt etter Andre?

Liverpool kan få en ny konkurrent i jakten på midtbanespiller Andre.

Brasilianeren forventes å forlate Fluminense i januarvinduet, og nå har kanskje Arsenal kastet seg inn i kampen mot 21-åringen.

På fredag var nemlig klubbens sportsdirektør, Edu, på plass på en Fluminense-trening i hjemlandet.

Det har fått ryktebørsen i England til å gå for fullt, men foreløpig er det ingenting som antyder at besøket hadde noe med midtbanespilleren å gjøre.

Ifølge engelske rykter la Liverpool £25 millioner pund på bordet for å sikre seg Andre i sommer, men de røde fikk beskjed om å komme tilbake i januar.

Football.London

Flere spennende spillere er på utgående kontrakt – kan Liverpool la seg friste?

Flere spennende spillere er på utgående kontrakt – kan Liverpool la seg friste?

Jürgen Klopp jakter en defensiv midtbanespiller, og om et par måneder kan flere være tilgjengelig på billigsalg.

Innsikt 16.okt 2023 13:28
– Skaden satte en stopper for overgangen til Liverpool
12.okt 2023 10:39 kopier link– Skaden satte en stopper for overgangen til Liverpool

Manu Koné var blant spillerne Liverpool ble hyppig linket til tidlig i sommerens overgangsvindu, men etter at han pådro seg en skade under U21-EM med Frankrike ble det stille, før det blusset litt opp igjen mot slutten av august. 

Bild-journalist Christian Falk hevder Liverpools interesse var så konkret og genuin at de røde ville ha satt inn støtet hadde det ikke vært for kneskaden. 

Nå er det imidlertid Bayern München som ligger fremst i køen for 22-åringen som spiller for Borussia Mönchengladbach, og flere ting kan tyde på at midtbanespilleren er inne i sin siste sesong med klubben. Til sommeren har han bare ett år igjen av kontrakten. Det er med andre ord siste mulighet Gladbach har for å få penger for sin juvel. 

Koné har bare vært på banen i to kamper så langt denne sesongen da kneskaden har holdt ham ute lenger enn først antatt. Om Liverpool fremdeles er interessert eller om de mener at de fikk dekket sitt indreløper-behov med kjøpet av Ryan Gravenberch vet vi ikke. 

Gamleklubben følger med på Thiago
11.okt 2023 08:57 kopier linkGamleklubben følger med på Thiago

Thiago Alcantara er trolig inne i sin siste sesong med Liverpool. Spanjolen har ikke vært i aksjon siden april på grunn av en lyskeskade. Planen var opprinnelig at han skulle bruke oppkjøringen til å bli klar til 2023/24-sesongen, men to tilbakeslag har ført til at han fremdeles ikke har vært spilleklar. 

Det er lite som tyder på at kontrakten med de røde kommer til å bli forlenget, og spanjolen vil da kunne forlate klubben gratis i 2024. I sommer var det interesse fra Saudi-Arabia, men 33-åringen kan også bli fristet til å flytte hjem. 

Ifølge Sport følger nemlig gamleklubben Barcelona med på situasjonen, og de skal være interessert i å hente midtbanestjernen hjem gratis neste sommer. 

Thiago kom til Barcelona som 14-åring i 2005, og var blant annet med på å vinne Champions League i 2011 i tillegg til fire ligatitler, før turen gikk til Bayern München i 2013. Der ble det syv strake ligatitler i et opphold som endte med Champions League-triumfen i 2020. 

Troféfangsten har fortsatt i Liverpool med ligacupen og FA-cupen i 2022, og Thiago har glimtvis vist sin klasse for de røde. Oppholdet har imidlertid også blitt preget av skader. 97 kamper har det blitt i alle turneringer siden overgangen for tre år siden. Flest kom i den sterke 2021/22-sesongen, da han var på banen i 97 kamper og virkelig fikk satt sitt preg på laget. 

I sommer var han veldig klar på at han ønsket å bli i Liverpool, der han sammen med sin kone Julia Vigas blant annet har gjennomført veldedighetsprosjekter gjennom Alcantara Foundation. 

Jürgen Klopp uttalte nylig at han håper Thiago kan begynne å trene igjen etter landslagspausen, men at han vil gi veteranen den tiden han trenger for å komme tilbake. 

Dortmund-angriper linkes til Anfield
29.sep 2023 22:47 kopier linkDortmund-angriper linkes til Anfield

Jürgen Klopp har enda ikke sett til en av sine gamle klubber for å hente spillere. Det kan endre seg neste sommer, ifølge Daily Mail.

Donyell Malen har startet Bundesliga-sesongen på bra vis, og står med tre mål på fem kamper for gultrøyene.

Avisen skriver at Liverpool og Jürgen Klopp skal være interessert, enten som en backup for Mohamed Salah eller som egypterens eventuelle erstatter.

Tyske Bild melder også om interessen for Malen.

Jürgen Klopp skal ha vurdert 24-åringen før overgangen fra PSV til Dortmund i 2021.

Daily Mail / Bild

– Amrabat var timer unna å signere for Liverpool
26.sep 2023 15:54 kopier link– Amrabat var timer unna å signere for Liverpool

Sofyan Amrabat ble klar for Manchester United på Deadline Day, men ifølge Daily Mail kunne marokkaneren endt opp i en annen by, nemlig Liverpool.

Den engelske avisen skriver tirsdag ettermiddag at midtbanespilleren var få timer unna å signere for Jürgen Klopps mannskap.

«Kilder innad i Manchester United har fortalt oss at Klopp var svært nære å få tak i ham, inntil en siste hindring stoppet avtalen. Liverpool valgte i stedet å signere Ryan Gravenberch», skriver Daily Mail.

Jürgen Klopp skal ha ringt 27-åringen for å overtale ham til å reise til Anfield.

«Problemet antas å ha oppstått i Amrabat sin leir. Samtalene ble satt på vent i 24 timer, og det var i løpet av denne perioden at Liverpool bestemte seg for å gå tilbake til Gravenberch, som ble ansett som en yngre spiller som passet bedre til Klopps behov».

Daily Mail

– Liverpool følger med på norsk stortalent
09.sep 2023 13:05 kopier link– Liverpool følger med på norsk stortalent

Antonio Nusa har vært en av Norges største talenter de siste par årene, og torsdag kveld scoret 18-åringen i sin debut på landslaget.

Nusa er for øyeblikket i belgiske Club Brugge, under norske Ronny Deila. 

I slutten av sommervinduet prøve Chelsea å tilby store summer for nordmannen, men han takket nei.

Ifølge en fersk artikkel fra nettstedet 90min.com følger Liverpool og Arsenal nøye med på situasjonen rundt kantspilleren.

90min er ikke kjent for å være spesielt troverdige, men det hadde vært kjekt å få en nordmann tilbake på Anfield.

Den siste norske spilleren med a-kamper for Liverpool er John Arne Riise. Han forlot klubben i 2008.

90min.com

Liverpool er ikke i nærheten av konkurrentenes pengebruk – brukt like mye som nedrykkede Leeds

Liverpool er ikke i nærheten av konkurrentenes pengebruk – brukt like mye som nedrykkede Leeds

Manchester United, Chelsea og Arsenal har dominert på overgangsmarkedet de siste årene.

Innsikt 06.sep 2023 16:14
Hevder Mbappe kan ende på Anfield neste sommer
05.sep 2023 11:09 kopier linkHevder Mbappe kan ende på Anfield neste sommer

Kylian Mbappe er inne i PSG-varmen igjen etter en turbulent sommer, men 24-åringens kontrakt med hovedstadsklubben er fremdeles ikke forlenget.

Franskmannens kontrakt går ut i 2024, og ingenting tyder på at samarbeidet i Paris vil fortsette etter denne sesongen.

På Anfield er situasjonen lignende, men absolutt ikke helt lik. Mohamed Salah er sterkt ønsket i Saudi-Arabia, og egypteren kan forsvinne neste sommer.

Da kan det være duket for Kylian Mbappe til Liverpool, ifølge franske L'Équipe.

Avisen skriver at Mbappe kan bli fristet til å reise til Merseyside, men for øyeblikket tyder mye på at klubben aldri vil være interessert i å matche 24-åringens lønnskrav.

L'Équipe

02.sep 2023 00:03 kopier linkNå er det (endelig) stengt!

Puh! Det var det! Nå er det engelske overgangsvinduet lukket. 

For et døgn det har vært, og vi får vel si at det ble en lykkelig slutt sett med røde øyne.

Alle de store ligaene i Europa har nå gjennomført sine sommervindu.

Den løse kanonen i bingen er naturligvis Saudi-Arabia, og vi har nok dessverre ikke hørt det siste fra den kanten. Vinduet deres skal være oppe ei stund til.

Vi takker så mye for følget denne spesielle dagen! Sov godt. Snart kommer Aston Villa til Liverpool for seriekamp.

Spurs fikk tak i en Kane-erstatter
02.sep 2023 00:01 kopier linkSpurs fikk tak i en Kane-erstatter

Nottingham Forest var ikke lystne på å selge en av talismanene sine og ønsket en pris på £50 millioner for å la 22-åringen gå.

Tottenham betaler ikke langt fra den summen, samtidig som Forest skal få 10 prosent ved et videresalg. Det gjenstår å se hvordan den endelige betalingsstrukturen blir for overgangssummen.

For Forest var det viktig å få inn salget fordi de trengte midlene for å gjennomføre andre overganger.

Johnson er et Forest-produkt og kom til akademiet som 8-åring. Han debuterte mot West Bromwich Albion i Championship i august 2019.

I opprykkssesongen scoret han 19 mål i alle turneringer, 16 av dem i ligaen. I september ble han månedens unge spiller i EFL, i april månedens Championship-spiller og til slutt var han årets unge spiller i Championship.

Forrige sesong scoret han 10 ganger, åtte av dem i Premier League. 

Manchester United rakk å få på plass Sofyan Amrabat
01.sep 2023 23:41 kopier linkManchester United rakk å få på plass Sofyan Amrabat

Manchester-klubben bekrefter at Sofyan Amrabat ankommer på lån frem til juni 2024, med internasjonale klarerings- og registreringskrav som eneste nå.

Midtbanespilleren var en nøkkelspiller i laget som tok seg til finalen av både Coppa Italia og UEFA Europa Conference League forrige sesong.

Tidligere i sommer har han vært linket til Liverpool.

Lånet kommer med en kjøpsopsjon, og United vil betale en sum for å benytte seg av 27-åringen denne sesongen.

En permanent avtale i dette vinduet var umulig å få til på grunn av Manchester Uniteds økonomi.

Bournemouths dobbel for Sinisterra og Daka ser ut til å ryke
01.sep 2023 23:33 kopier linkBournemouths dobbel for Sinisterra og Daka ser ut til å ryke

Bournemouth, som Liverpool slo 3-1 19. august, har i dag jobbet med to forsterkninger fra nedrykkslagene Leicester City og Leeds United.

Det har vært snakk om driblesterke Luis Sinisterra og kvikke Patson Daka, for å forsterke Andoni Iraolas angrep.

Ønsket var å hente Daka til Vitality på lån. Samtidig ser det ut til at spissen Kieffer Moore blir i klubben.

Sinisterra skal ha vært på medisinsk test. Problemet er at Leeds helst skulle hatt en erstatter av godt kaliber. Colombianeren var en periode ekskludert fra å trene med førstelaget.

Nå kan det se ut som at begge overgangene faller gjennom for «The Cherries».

Newcastle forsøker å hente Hugo Lloris
01.sep 2023 21:52 kopier linkNewcastle forsøker å hente Hugo Lloris

Litt ut av det blå skal Newcastle nå gå for å få inn Hugo Lloris på et lån.

Franskmannen har mistet plassen i Tottenham til den italienske sommersigneringen Guglielmo Vicario.

Han har blitt koblet til Saudi-Arabia, og foreløpig har ikke 36-åringen gitt klarsignal for å flytte nordover.

Tidligere i sommer gikk Karl Darlow til Leeds. Tanken er nok en erfaren målvakt bak førstevalget Nick Pope, siden Martin Dubravka ønsker seg vekk.

Dubravka var forrige sesong på utlån til Manchester United. Også da som reserve.

Vi tar med at Newcastle også har tidligere Liverpool-målvakt Loris Karius på lønningslista.

Barcelona låner Cancelo (City) og Felix
01.sep 2023 21:17 kopier linkBarcelona låner Cancelo (City) og Felix

Etter at de sendte Ansu Fati på lån til Brighton, har Barcelona funnet rom i stallen.

Nå har det kommet til enighet om låneavtaler for duoen Joao Cancelo (Manchester City) og Joao Felix (Atletico Madrid).

Dette skyldes storklubbens anstrengte situasjon økonomisk.

Ingen av lånene skal inkludere kjøpsopsjoner. 

Førstnevnte gikk fra å spille nesten alt i Pep-rouletten, før han havnet i unåde og 31. januar gikk på lån til Bayern München. Tyskerne valgte å ikke benytte seg av muligheten til å gjøre overgangen permanent.

Felix kom til Premier League og Chelsea i januar. Han scoret fire ganger på 15 kamper, men ble faktisk ikke kjøpt av den handleglade klubben.

PSVs Ibrahim Sangare på medisinsk test i Nottingham Forest
01.sep 2023 20:41 kopier linkPSVs Ibrahim Sangare på medisinsk test i Nottingham Forest

Deadline Day blir tatt på alvor i Nottingham Forest. 

Nicolas Dominguez, Callum Hudson-Odoi og Nuno Tavares har alle rukket pennestrøket i dag.

Det ser ikke ut til å bli med det.

Nå meldes det om enighet og medisinsk test for Ibrahim Sangare, det høyreiste ankeret fra Elfenbenskysten.

PSV Eindhoven-spilleren var også på Fulham-lista som mulig Joao Palhinha-erstatter, men 28-åringen er i skrivende stund fremdeles i London.

Det italienske vinduet stengte 20:00
01.sep 2023 20:13 kopier linkDet italienske vinduet stengte 20:00

Vi er et steg nærmere en avslutning på en intens overgangssommer.

Fredag 20:00 var det slutt for det italienske handelsvinduet. Det tyske stengte alt 18:00.

En av de potensielle overgangene som ikke kom i havn var Mason Greenwood til Lazio.

Spissen ble i vinter frifunnet for voldtektsanklagene mot han. 21-åringen har foreløpig ikke funnet seg en ny klubb for å reise fra Manchester United.

I England, Frankrike og Spania er vinduet fortsatt oppe i noen timer til. Vi følger utviklingen utover kvelden.

Italienske klubber kan fortsatt selge spillere. Det er også mulig å hente spillere som er klubbløse.

En av dem som nylig forlot Serie A var landslagskaptein Leonardo Bonucci. Etter å ha blitt frosset ut i Juventus har han nå signert for tyske Union Berlin.

Hudson-Odoi bytter ut Chelsea med Forest
01.sep 2023 19:40 kopier linkHudson-Odoi bytter ut Chelsea med Forest

Nottingham Forest, som var meget aktive på overgangsmarkedet i sin første sesong tilbake i Premier League, fortsetter denne sommeren.

Callum Hudson-Odoi har tatt adjø med Chelsea-fansen og er klar for et nytt kapittel i karrieren.

Til tross for at han bare er 22 år har karrieren hatt sine opp- og nedturer. 

I 2017 kom han på turneringens lag i EM for U17. I 2018/19 ble han kåret til årets unge spiller i Chelsea.

Forrige sesong var han utlånt til Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. Lenge var det forventet at Bundesliga ville bli hans nye hjem. Giganten Bayern München var på et tidspunkt interessert i vingen.

Divock Origi klar for Premier League-retur, Forest låner spissen
01.sep 2023 18:37 kopier linkDivock Origi klar for Premier League-retur, Forest låner spissen

Søndag 29. oktober kan Anfield begynne å forberede seg på et gjensyn med den tidligere Liverpool-helten.

Da kommer Steve Cooper med Nottingham Forest til Merseyside, og med seg på lasset har han fort den belgiske spissen.

AC Milan og Forest er enige om et utlån for Divock Origi.

Med Brennan Johnson på vei til Tottenham vil Cooper gjerne ha et offensivt valg til.

På City Ground blir Origi lagkamerat med de tidligere Liverpool-spillerne Jonjo Shelvey og Taiwo Awoniyi. Sistnevnte er i sitt livs form og har scoret i syv kamper på rad.

Awoniyi er kun den tredje spilleren fra Afrika som klarer kunststykket. De to andre er Emmanuel Adebayor og Mohamed Salah.

Gravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset
01.sep 2023 18:19 kopier linkGravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset

Da vi bare satt og ventet på bekreftelsen skulle det komme enda mer dramatikk...

Ryan Gravenberch har i dag vært i Liverpool på medisinsk sjekk, og klubbene er enig om en overgangssum.

Samtidig skjedde dette først da Bayern fant en erstatter, og den defensive midtbanespilleren Thomas Tuchel ønsket seg i Joao Palhinha fra Fulham. Tidligere fredag ble det sagt at det som skulle til for at avtalene gikk i boks, var at Fulham fant en erstatter for Palhinha, Bayern fikk inn Palhinha, og dermed kunne slippe Gravenberch.

Palhinha har vært i Tyskland og fullført den medisinske sjekken og blitt fotografert, men Fabrizio Romano melder nå at overgangen er i ferd med å kollapse. Det tyske overgangsvinduet stengte kl. 18.00.

Ifølge Paul Joyce i The Times forventer Liverpool fortsatt at avtalen til Gravenberch fortsatt skal gå i orden, uavhengig av det som skjer med Palhinha. Klubben forventer å offentliggjøre kjøpet i kveld.

United låner Spurs-backen ut sesongen
01.sep 2023 17:20 kopier linkUnited låner Spurs-backen ut sesongen

Det begynner å bli en stund siden Sergio Reguilon var førstevalg på venstrebacken i Tottenham. Forrige sesong var han lånt ut til Atletico Madrid, der han spilte 12 kamper.

Denne sesongen har han verken vært på banen eller benken for Spurs, som har satset på Destiny Udogie med Ivan Perisic som backup i den posisjonen.

Manchester United har fått en skade på Luke Shaw, som er ventet å være satt ut av spill i 10 uker, og har vært på utkikk etter alternativer. En avtale for Marc Cucurella fra Chelsea gikk i vasken, og United så mot Reguilon.

Klubben har bekreftet utlånsavtalen. De betaler ingen sum for å låne ham, og har heller ingen opsjon på kjøp. Avtalen kan brytes i januar, og United betaler hele spillerens lønn.

Origi flyr til England - aktuell for tre klubber
01.sep 2023 16:24 kopier linkOrigi flyr til England - aktuell for tre klubber

Divock Origi skal ha fått tillatelse til å forlate AC Milan før overgangsvinduet stenger, og Sky Sports News rapporterte tidligere fredag at det var ventet at belgieren ville fly til England i vente på at noe kan skje.

Simon Jones i Daily Mail skriver at det er tre klubber som er aktuelle for å hente spilleren.

De tre klubbene er Burnley, som har Vincent Kompany som manager. Kompany var som kjent lagkamerat med Origi på det belgiske landslaget i flere år. De andre klubbene er Nottingham Forest, som i dag selger Brennan Johnson til Tottenham og trenger en ny angriper, og Fulham som tidligere i vinduet solgte Aleksandar Mitrovic til Saudi Pro League, og som trenger flere alternativer i angrep.

Det blir en sak vi får følge med på utover kvelden… 

Palace kjøper Arsenal-forsvarer
01.sep 2023 16:16 kopier linkPalace kjøper Arsenal-forsvarer

Arsenal skal ha akseptert et bud på fire millioner pund for forsvarsspilleren Rob Holding. Budet kommer fra Crystal Palace, som forsterker forsvaret med 27-åringen.

27-åringen har spilt 162 ganger for «the Gunners» siden overgangen fra Bolton i 2016, men er kanskje aller best kjent for å ha en veldig vellykket hårtransplantasjon.

Tottenham betaler nesten 50 millioner pund for angriper
01.sep 2023 15:45 kopier linkTottenham betaler nesten 50 millioner pund for angriper

Tottenham har ventet lenge med å forsterke angrepet etter at Harry Kane ble klar for Bayern München, men nå ser de ut til å få sin mann.

Det blir Brennan Johnson fra Nottingham Forest. Ifølge David Ornstein i The Athletic vil Spurs betale 47,5 millioner pund for 22-åringen. 

Med det vil Spurs fortsette denne sesongen med Johnson, Richarlison, Dejan Kulusevski, Manor Solomon og Hueng-min Son i angrepet.

Man Utd enig om avtale for Amrabat
01.sep 2023 14:42 kopier linkMan Utd enig om avtale for Amrabat

Manchester United skal ha kommet til en avtale med Fiorentina for midtbanespilleren Sofyan Amrabat. Man Utd betaler 8,5 millioner pund for lånet, og har en opsjon på kjøp på 21,4 millioner pund totalt. 17,1 millioner vil da gjøres med en gang, mens 4,2 millioner er klausuler. 

Stortalentet Ansu Fati fra Barcelona til Brighton
01.sep 2023 14:29 kopier linkStortalentet Ansu Fati fra Barcelona til Brighton

Brighton bekrefter at de henter ettertraktede Ansu Fati fra Barcelona.

Spanjolen går på lån for hele sesongen.

20-åringen spilte 36 ligakamper da Barcelona sikret den første ligatittelen på fire år.

Han ble en del av La Masia-akademiet som 10-åring og innehar flere rekorder for Barca.

Teknisk direktør David Weir gleder seg over å forsterke laget med Fati.

– Vi er henrykte over å få Ansu til klubben. Han er en av de høyest rangerte unge spillerne i verden og ankommer med en imponerende mengde erfaring fra både hjemlige og europeiske konkurranser, til tross for sin alder.

– Denne sesongen er den største i klubbens historie og vi er veldig glade at en spiller av Ansus kvalitet vil være del av det. Vi vil gi han muligheten til å venne seg til stallen og bli vant til å jobbe med Roberto, men naturligvis er vi spente på å se han i Brighton-trøya.

01.sep 2023 13:18 kopier linkVilla låner Lenglet

Barcelonas forsvarsspiller Clement Lenglet er klar for Aston Villa på et sesonglangt lån, som erstatter for skadde Tyrone Mings. Lenglet var sist sesong på lån i Tottenham. 

Morton nærmer seg Hull
01.sep 2023 13:12 kopier linkMorton nærmer seg Hull

Hull vil forsøke å fullføre en låneovergang for Liverpools midtbanespiller Tyler Morton i dag. En avtale om en overgang for 20-åringen ble satt på hold i forrige uke, siden Liverpool måtte vurdere om klubben hadde god nok dekning på midtbanen. Men nå med Ryan Gravenberch på vei inn, kan Morton få lov å dra. Det skal ifølge The Athletic være snakk om et lån uten noen opsjoner på kjøp. 

Morton har akkurat returnert etter fire måneder med en fotskade, som han fikk da han var på lån i Blackburn forrige sesong. 

Palhinha ser ut til å bli klar for Bayern - stolleken rundt Gravenberch snart fullført
01.sep 2023 12:58 kopier linkPalhinha ser ut til å bli klar for Bayern - stolleken rundt Gravenberch snart fullført

Bayern München og Fulham skal ha blitt enige om en overgang for Joao Palhinha, og han skal ha blitt enig med tyskerne om en kontrakt på fem år. Avtalen blir bekreftet når Fulham i sin tur får en signering på plass. 

Den stolleken der startet med Ryan Gravenberch til Liverpool, så kanskje blir ikke den offentliggjort heller før alt er klart for både Bayern og Fulham? 

01.sep 2023 12:43 kopier linkSpurs med bud på 50 millioner pund

Tottenham skal være nær å bli enig med Nottingham Forest om en avtale på 50 millioner pund inkludert bonuser for den offensive midtbanespilleren/angriperen Brennan Johnson, ifølge The Telegraph. 

Nottingham Forest på sin side skal ha blitt enig med PSV om en overgang for midtbanespiller Ibrahim Sangare for 30 millioner pund, ifølge The Athletic. Overgangen blir bekreftet når salget av Johnson er i orden. Forest har også blitt enig med enfica om en overgang for keeper Odisseas Vlachodimos.

James Norris lånes ut
01.sep 2023 12:13 kopier linkJames Norris lånes ut

Liverpools James Norris har fullført en overgang på lån til Tranmere Rovers ut sesongen. Dermed blir det spill i League Two for den 20 år gamle midtbanespilleren. 

– Han var ikke fornøyd med situasjonen her
01.sep 2023 12:04 kopier link– Han var ikke fornøyd med situasjonen her

En overgang for Ryan Gravenberch til Liverpool er så langt ikke bekreftet av klubben, men Bayern München-manager Thomas Tuchel bekrefter at midtbanespilleren nå sannsynligvis blir Liverpool-spiller. 

– For meg er han en boks til boks-midtbanespiller, en offensiv spiller. Hovedproblemet for ham er at vi egentlig ikke har noen nummer 8-posisjon for han i vårt 4-2-3-1-system, og vi har et luksusproblem på topp, med veldig erfarne spillere.

– Ryan er en veldig hyggelig og hardtarbeidende spiller, sa Tuchel på pressekonferansen sin i dag.

– Han var ikke fornøyd med situasjonen her, og han ser muligheten til å kjempe om en plass i 4-3-3-systemet til Liverpool. Han har ønsket å dra en stund, og så kom det et bud vi diskuterte, sier Tuchel. 

Gravenberch skal nå være på medisinsk test i Liverpool. Så får vi se om det blir bekreftet en overgang før klokka 13. Da kan han være aktuell for kamp på søndag.

01.sep 2023 11:56 kopier linkIwobi på vei til Fulham

Fulham skal ha blitt enig med Everton om en avtale på 22 millioner pund for Alex Iwobi. Han skal nå være klar for en medisinsk test, melder Sky Sports. 

Tottenham vil prøve seg på Gallagher
01.sep 2023 11:51 kopier linkTottenham vil prøve seg på Gallagher

Tottenham skal være innstilt på å prøve å få Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher på deadline day. Det skal ha vært samtaler mellom klubbene, men Spurs må kvitte seg med spillere før et kjøp er aktuelt, skriver Sky Sports. Chelsea avslo et bud på 40 millioner pund for ham fra West Ham tidligere i vinduet. 

Tottenham skal også ha kontaktet Bournemouth om forsvarsspiller Lloyd Kelly. Eric Dier skal bli tilbudt som en del av en byttehandel. Begge har ett år igjen av sine kontrakter. 

Pierre-Emile Højbjerg har blitt tilbudt til flere klubber, deriblant Fulham. 

Nunes er klar for Manchester City
01.sep 2023 11:45 kopier linkNunes er klar for Manchester City

Matheus Nunes er klar for Manchester City for 53 millioner pund fra Wolves i tillegg til 10 prosent om han selges for en høyre sum seinere. 

Nunes var en av spillerne Liverpool lenge ble koblet til i fjor sommer og vinter. 

01.sep 2023 11:09 kopier linkTommy Doyle til Wolves

Tommy Doyle har signert for Wolves på lån fra Manchester City. Wolves får opsjon på å kjøpe den 21 år gamle midtbanespilleren for 4,3 millioner pund i tillegg til en betydelig videresalgsklausul. 

01.sep 2023 11:07 kopier linkNuno Tavares klar for Nottingham Forest

Nuno Tavares er klar for Nottingham Forest på lån fra Arsenal. Forsvarsspilleren vil koste 2 millioner pund å låne, og Forest har også en kjøpsopsjon på 12 millioner pund. 

01.sep 2023 10:58 kopier linkReguilon nærmer seg Man Utd og det gjør også Amrabat

Manchester United skal ha blitt enig med Tottenham om et lån for Sergio Reguilon. Venstrebacken skal ha fullført den medisinske testen, og en offentliggjøring skal være nær. Lånet skal kunne avsluttes i januar om ønskelig. 

Man Utd og Fiorentina skal også ha nærmet seg hverandre i forhandlingene om Sofyan Amrabat. Det skal være snakk om et lån med opsjon på kjøp.

Klopp taus om Gravenberch
01.sep 2023 10:43 kopier linkKlopp taus om Gravenberch

Klok av skade etter fadesen på pressekonferansen der enigheten med Brighton om Moises Caicedo, og alt som skjedde etterpå, valgte Klopp å ikke si noe da han fikk spørsmål om Gravenberch på dagens pressekonferanse. 

– Vi kan ikke snakke om det fordi ingenting har egentlig skjedd ennå.

– Hvis noe skjer kan vi snakke om det på søndag, sa Klopp. 

Da han fikk spørsmål om det kunne komme flere kjøp i tillegg til eventuelt Gravenberch sa han: 

– Det er Deadline Day så jeg vil ikke drepe spenningen for folket så du vet aldri.

Men han la seinere til, noe som tyder på at det blir lite aktivitet.  

– Hvis vi kunne hente en midtstopper for en helg kunne jeg tenkt på det. Men det går ikke. 

Han sier også at det ikke er kommet noe bud på Mohamed Salah.

Mer fra pressekonferansen kan du lese her.

– Helt ærlig, jeg oppfatter at han egentlig er et nivå under en startplass

– Helt ærlig, jeg oppfatter at han egentlig er et nivå under en startplass

Wataru Endo har så langt ikke overbevist panelet i «Pausepraten», men nå kan han få en ny konkurrent på defensiv midtbane.

Podcast 31.aug 2023 13:58
Mye tyder på at 2023/24-sesongen kan bli Salahs siste i Liverpool-drakten

Mye tyder på at 2023/24-sesongen kan bli Salahs siste i Liverpool-drakten

Egypteren er kanskje Klopps viktigste spiller, men er det på tide å planlegge en fremtid uten ham?

Innsikt 29.aug 2023 20:23
Leicester-spiller vurderes før Deadline Day
29.aug 2023 18:33 kopier linkLeicester-spiller vurderes før Deadline Day

Leicester-midtbanespiller Wilfred Ndidi vurderes av Liverpool, ifølge Miguel Delaney i The Independent.

Cheick Doucoure skal fremdeles være i miksen, men klubben har blitt avskrekket av prislappen på £80 millioner, skriver Delaney.

For noen år siden ble Ndidi sett på som en av Premier Leagues beste midtbanespillere, men nigerianerens dalende prestasjoner har gjort ham til en mindre attraktiv spiller.

26-åringen røk ned med Leicester forrige sesong. Han har så langt spilt samtlige fire Championship-kamper for blåtrøyene. Det har endt med 12 poeng, og tabelltopp.

Miguel Delaney, The Independent

– Ikke til salgs!
26.aug 2023 22:40 kopier link– Ikke til salgs!

Piero Hincapie har blitt linket til Liverpool ved flere anledninger denne uken, blant annet av This is Anfield-journalisten og Liverpool.no-spaltist David Lynch.

Han skrev fredag at spilleren var svært interessert i en overgang til Premier League, og at Liverpool fulgte hadde fulgt med på ham en god stund.

Fra tyske medier er ryktene ikke fullt så positive. Sky Germany-journalist Florian Plettenberg skriver på Twitter at ecuadorianeren ikke er på flyttefot.

– Piero Hincapie er ikke mulig til salgs i dette vinduet. Leverkusen vil definitivt beholde ham. Jeg forstår det slik at Liverpool ikke har fått en prislapp på spilleren.

Florian Plettenberg

Hincapie, Salah og Kone – spørsmålene er mange inn i den siste uken av overgangsvinduet

Full oversikt:Hincapie, Salah og Kone – spørsmålene er mange inn i den siste uken av overgangsvinduet

Liverpool linkes stadig til midtstoppere og midtbanespillere, samtidig som flere spillere kan forsvinne ut dørene.

Innsikt 25.aug 2023 19:33
Agenten tjente £10 millioner på Chelsea-overgangen
20.aug 2023 17:18 kopier linkAgenten tjente £10 millioner på Chelsea-overgangen

For en drøy uke siden startet en vanvittig overgangssaga mellom Liverpool og Chelsea.

De to storklubbene ønsket å få tak i Moises Caicedo. Ecuadorianeren endte til slutt i London, etter flere dager med rykter, optimisme og til slutt skuffelse.

Søndag har Football Insider kommet med ny opplysinger rundt Caicedos overgang til Chelsea.

Ifølge deres kilder vil spillerens agent, Manuel Sierra, få nærmere 10% av totalpakken for 21-åringen.

Caicedo ble solgt for £100 millioner (pluss £15 millioner i klausuler), noe som vil gi Sierra rundt £10 millioner.

Den tidligere Brighton-spilleren er en del av Chelsea tropp mot West Ham, men starter kampen fra benken.

Midtbanekjøpet er den eldste spilleren Liverpool har betalt overgangssum for på syv år

Midtbanekjøpet er den eldste spilleren Liverpool har betalt overgangssum for på syv år

Wataru Endo er et unikt kjøp i Klopp-sammenheng.

Innsikt 19.aug 2023 11:18
Liverpool-linket midtstopper signerer ny kontrakt
17.aug 2023 12:50 kopier linkLiverpool-linket midtstopper signerer ny kontrakt

Sporting- og Portugal-spiller Goncalo Inacio har blitt nevnt i forbindelse med Liverpool ved flere anledninger denne sesongen.

Midtstopperen er et stort talent, og har imponert i Sporting de siste par årene. Det har linket ham til flere storklubber, blant annet til Anfield.

Det ser riktignok ikke ut som Inacio har tenkt seg noe sted denne sommeren, for ifølge Fabrizio Romano er 21-åringen i ferd med å signere en ny avtale med den portugisiske klubben.

I kontraktsforslaget skal det ligge en utkjøpsklausul på €60 millioner.

Fabrizio Romano

– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet:– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Vi har tatt en prat med Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet fra Viaplay.

Innsikt 17.aug 2023 10:45
Spesialepisode om Wataru Endo

Podcast:Spesialepisode om Wataru Endo

Denne spesialepisoden av Pausepraten gir en liten innsikt i hva slags spiller Liverpool nå forsøker å sikre seg.

Podcast 17.aug 2023 10:27
Talentfull høyrekant linkes til Liverpool
17.aug 2023 09:56 kopier linkTalentfull høyrekant linkes til Liverpool

Johan Bakayoko er det siste navnet som er trukket opp av hatten i forbindelse med Liverpools jakt på spillere.

20-åringen spiller for PSV, og står med 14 målpoeng på 41 kamper for klubben.

Han har også debutert for Belgia, og står med et mål på fire kamper.

PSV-Journalist Rik Elfrink melder om Liverpool-interesse torsdag morgen.

«Liverpool er en av klubbene som har forhørt seg med Bakayokos representanter om de personlige betingelsene. PSV-angriperen er svært ettertraktet på overgangsmarkedet», skriver han på X/Twitter.

Rik Elfrink

«Det viser bare begynnelsen, eller i beste fall, den nye normalen»

Premier League slår knockout på overgangsmarkedet:«Det viser bare begynnelsen, eller i beste fall, den nye normalen»

Engelsk fotball dominerer det europeiske spillermarkedet, og utviklingen ser ikke ut til å stoppe.

Innsikt 16.aug 2023 14:14
I samtaler med Crystal Palace-leiren
16.aug 2023 13:05 kopier linkI samtaler med Crystal Palace-leiren

Miguel Delaney i The Independent melder onsdag ettermiddag om sterk Liverpool-interesse for Cheick Doucoure.

23-åringen skal være klubbens førstevalg, etter nederlagene i Moises Caicedo- og Romeo Lavia-sagaene.

Ifølge Delaney ser klubben på Doucoure som det rimeligste alternativet, og melder om en sum på under £50 millioner.

Maleseren skal være interessert i en overgang til Merseyside, og de personlige betingelsene skal ikke være et problem.

Miguel Delaney, The Independent