Derfor spilte Jones bare 15 minutter mot Darmstadt

Scouseren var ikke klar til å starte mot Darmstadt.

Det var forventet at Jürgen Klopp ville fortsette med midtbanetrioen Dominik Szoboszlai, Curtis Jones og Alexis Mac Allister i det som var generalprøven før 2023/24-sesongen da Liverpool møtte Darmstadt på Deepdale, men da laguttaket kom var Jones plassert på benken. 

Bakgrunnen for det var at scouseren ikke var helt i toppslag.

Neil Jones skriver på sin Substack-side at Klopp før kampen bekreftet at Jones ikke var i stand til å starte kampen på grunn av et «mindre problem». Det ble ikke spesifisert om det var snakk om en skadesmell eller en sykdom, men ettersom 22-åringen spilte et kvarter som innbytter, bør det ikke være grunn til bekymring inn mot helgens kamp mot Chelsea. 

Generalprøven avslørte usikkerhet hos Jürgen Klopp

Generalprøven avslørte usikkerhet hos Jürgen Klopp

Jürgen Klopp har ikke satt en klar førsteellever før sesongstart, og innrømmer at formasjon og laguttak må tas kamp for kamp.

Nyheter 08.aug 10:12
– Vi skal spille svært mange kamper, og vi trenger alle

– Vi skal spille svært mange kamper, og vi trenger alle

Diogo Jota er forberedt på å jobbe knallhardt for en startplass mot Chelsea.

Nyheter 08.aug 08:50

Klopp bekreftet også etter kampen at samtlige spillere har kommet fra årets sesongoppkjøring uten å bli skadet. Unntaket er Conor Bradley, som ikke var med til Singapore, og Thiago og Stefan Bajcetic, som nå er tilbake i full trening etter å ha vært langtidsskadet.

Det er knyttet stor spenning til hvem manageren velger på midtbanen til serieåpningen. Jones, Mac Allister og Szoboszlai kan virke som den foretrukne trioen, men det er et åpent spørsmål hvem som skal spille i den dype rollen. Harvey Elliott og Cody Gakpo er også alternativer til indreløperrollene, mens Trent Alexander-Arnold også kan bli flyttet frem til midtbanen. 

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Vi er inne i de siste ukene av overgangsmarkedet, og Liverpool trenger spillere.

Innsikt 07.aug 14:01
Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Bli med i vår Fantasy-konkurranse

Også i år blir det LFCSCN-liga.

Supporterklubben 05.jul 19:52