Dette forlanger Bayern for å gi slipp på Gravenberch

Prislappen varierer fra kilde til kilde, men ser ikke ut til å være uoverkommelig.

Onsdag kveld ble det kjent at Ryan Gravenberch er ønsket av Liverpool, og at klubbene forhandler om en avtale for 21-åringen. 

Det er enda ikke kjent hva Bayern Munchen forlanger i overgangssum for å gi slipp på midtbanespilleren, men summene som nevnes av forskjellige kilder bør ikke virke avskrekkende. 

Ifølge Florian Plettenberg - en journalist som har god kontroll på tysk fotball - skal de tyske mesterne kreve rundt 30 millioner euro for spilleren. Paul Joyce skriver for The Times om en prislapp på rundt 35 millioner pund. 

Anvendelig spiller

I Bayern har Gravenberch for det meste blitt brukt som defensiv midtbanespiller, men Liverpool skal se på ham som en mer anvendelig spiller som kan brukes i ulike roller på midtbanen - både i den dype rollen og i mer fremskutte roller. Samtidig gjør den unge alderen at det er stort utviklingspotensiale. 

I DUELL: Den gang 18 år gamle Gravenberch i duell med Henderson på Anfield.

I DUELL: Den gang 18 år gamle Gravenberch i duell med Henderson på Anfield.

Nederlenderen selv skal ønske seg en overgang til Liverpool, etter å ha blitt plassert langt bak i midtbanekøen av nåværende Bayern-trener Thomas Tuchel. 

Han skal være innstilt på å kjempe for en plass i laget dersom overgangen til Liverpool blir et faktum. Gravenberch og Liverpool har ikke blitt enige om de personlige betingelsene enda. 

Nå gjenstår det å se om klubbene kan komme til enighet om en pris for 21-åringen. En nøkkel til det kan være om Bayern Munchen og Fulham kommer til enighet om en overgang for Joao Palhinha. 

Manchester United også interesserte, men Gravenberch foretrekker Liverpool

Liverpool og Bayern Munchen i forhandlingerManchester United også interesserte, men Gravenberch foretrekker Liverpool

Det er ikke noen garantier for at en overgang gjennomføres, men samtalene pågår.

Nyheter 30.aug 19:00
Liverpool håper at domino-effekt skal gjøre Gravenberch-overgangen mulig

Liverpool håper at domino-effekt skal gjøre Gravenberch-overgangen mulig

Fulham må la sin midtbanespiller Joao Palhinha gå til Bayern for at tyskerne skal gi slipp på Gravenberch, men ønsker ført å ha klar en erstatter.

Overgangssommeren 30.aug 21:22