Fabio Carvalho om Klopp-sitatene:– En ren misforståelse

I slutten av juli påsto Fabio Carvalho at han ikke hadde hatt kontakt med Jürgen Klopp.




Den 29. juni ble det bekreftet at Fabio Carvalho ville tilbringe 2023/24-sesongen i Tyskland med RB Leipzig.

Den 20 år gamle portugiseren startet Liverpool-karrieren på lovende vis, med scoringer mot Newcastle og Bournemouth, men utover våren ble spilletid svært begrenset for unggutten.

I slutten av juli kom Carvalho med flere kalde sitater i retning Jürgen Klopp. Han sa blant annet dette om forholdet til tyskeren:

– Jeg føler at grunnen til at det ikke fungerte i Liverpool var på grunn av posisjonenr jeg spilte i. Jeg ble fortalt at jeg skulle spille som en tier, men vi spilte ikke med den rollen i fjor.

– Jeg snakker egentlig ikke med han (Klopp), for å være ærlig. Han ga meg egentlig ingen råd. Jeg måtte bare lære på veien, og jeg føler det er bedre for meg uansett, både som person og fotballspiller, sa portugiseren ifølge Transfermarkt.

I et ferskt intervju med NDTV forteller Carvalho at sitatene ble en stor misforståelse.

INGEN TILLIT: Fabio Carvalho spilte bare åtte minutter med Premier League-fotball etter nyttår.

INGEN TILLIT: Fabio Carvalho spilte bare åtte minutter med Premier League-fotball etter nyttår.

– Jeg snakket med Klopp. Det jeg mente i det forrige intervjuet var at jeg ikke snakket med ham om å reise til RB Leipzig. Det er en ren misforståelse, sier han nå.

Portugiseren bekrefter også at han snakket med flere lagkamerater før låneovergangen.

– Jeg snakket med James Milner, Jordan Henderson, Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold. De ba meg gi alt, jobbe hardt og at ting da ville komme. Jeg tror det er min innstilling.

En tøff start

Fabio Carvalhos opphold i Tyskland har ikke vært en dans på roser så langt. I løpet av de første tre RB Leipzig-kampene har det blitt to innhopp og 20 minutter spilletid.

I helgen ble han sittende på benken gjennom hele kampen, og måtte også se konkurrenten Xavi Simons varte opp med to målgivende og en scoring.

Ifølge This is Anfield beskriver 20-åringen oppholdet i RB Leipzig som litt tøft, samtidig som han har slitt med å forstå hva trener Marco Rose vil ha av ham.

Vi får krysse fingrene for at situasjonen snart snur for den talentfulle midtbanespilleren, for han skal sannsynligvis tilbake til Anfield neste sommer.

Liverpool har nå 42 seiersmål på overtid

Liverpool har nå 42 seiersmål på overtid

Darwin Nunez sin andre scoring på St. James’ Park ble den 42. gangen Liverpool har fått et seiersmål i Premier League etter det 90. minutt.

Innsikt 29.aug 13:48
13 minutter var nok til å rangere Nunez som en av de beste spillerne i runden

13 minutter var nok til å rangere Nunez som en av de beste spillerne i runden

Også Opta ble imponert over Darwin Nunez sitt innhopp mot Newcastle.