– Hadde armen vært lenger ute ville det vært straffe

Det var mange som ropte på straffespark i andreomgangen på Stamford Bridge.

Åtte minutter ut i den andre omgangen på Stamford Bridge fikk Liverpool corner, og Dominik Szoboszlai sendte den inn foran første stolpe. Som vi har sett i pre-season ved flere anledninger, stormet Luis Diaz i møte, flikket ballen videre, og ballen traff Chelsea-spiss Nicolas Jackson.

Det var helt tydelig at ballen traff spillerens hånd, og ballen trillet like til side for Robert Sanchez i Chelsea-målet. Dessverre på feil side av stangen, for Liverpools del.

Anthony Taylor pekte på hjørneflagget for ny corner. Liverpool-spillerne protesterte, og det gikk til VAR-sjekk hos Darren England i VAR-rommet.

– Straffe om han har hånda lenger ut

Dale Johnson i ESPN har de siste årene fått en rolle som VAR-ekspert, og kommer hver uke med en gjennomgang av Premier League-runden og de mest kontroversielle hendelsene. 

Han skriver at Jackson hadde lite tid på seg til å flytte armen etter Diaz sin flikk. Han tror videre at et straffespark ville blitt stående, dersom Taylor hadde dømt det først uten å sende det til VAR-sjekk. Dersom Jacksons arm hadde vært lenger ute fra kroppen, eller om han hadde beveget den mot ballen heller enn å bli truffet etter flikken, så ville saken stilt seg annerledes og Liverpool hadde fått sjansen fra 11 meter.

Den tidligere dommeren Dermot Gallagher sa også i Sky Sports-studio at dommerteamet hadde kommet til riktig avgjørelse ved å ikke gi straffe. Som rød får det være lov å være uenig akkurat i dag, dagen etter.

– Liverpool er interessert, men Real Madrid selger ikke

– Liverpool er interessert, men Real Madrid selger ikke

Nok en gang linkes Liverpool til Aurelien Tchouameni.

Nyheter 14.aug 16:13
«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Dette skriver avisene:«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Den engelske pressen mener at kampen på Stamford Bridge viste hvor desperat begge lagene trenger en defensiv midtbanespiller. Dette skriver avisene etter søndagens poengdeling.

Innsikt 14.aug 12:35