– Liverpool er interessert, men Real Madrid selger ikke

Nok en gang linkes Liverpool til Aurelien Tchouameni.

Overgangssagaen rundt Moises Caicedo går mot slutten, og midtbanespilleren har i dag vært på medisinsk sjekk i Chelsea. En bekreftelse på at overgangen er i orden kan komme når som helst.

Mandag ettermiddag kom det igjen nye meldinger på Twitter om at Liverpool har forhørt seg om Aurelien Tchouameni. Franskmannen var Liverpools førstevalg da midtbanen skulle forsterkes i fjor sommer, men så kom Real Madrid på banen og sikret seg ham.

Nå har David Ornstein i The Athletic kommet med en oppdatering

– Liverpool er interessert

Ornstein skriver at Liverpool er blant flere klubber som lenge har beundret Tchouameni, og som er interessert i spilleren.

Men Real Madrid ser fortsatt på ham som en nøkkelspiller, og vil ikke vurdere salg. Spilleren er heller ikke interessert i å forlate Santiago Bernabeu.

Han spilte 90 minutter da Real Madrid startet sesongen med seier mot Athletic Bilbao på lørdag. Det ser ut som Liverpool må se andre steder når den sentrale midtbanen når må forsterkes.

Van Dijk er svært fornøyd med nysigneringene – men vil gjerne se flere inn dørene på Anfield

Van Dijk er svært fornøyd med nysigneringene – men vil gjerne se flere inn dørene på Anfield

Liverpools nye kaptein håper på flere lagkamerater før overgangsvinduet lukkes.

«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Dette skriver avisene:«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Den engelske pressen mener at kampen på Stamford Bridge viste hvor desperat begge lagene trenger en defensiv midtbanespiller. Dette skriver avisene etter søndagens poengdeling.

Innsikt 14.aug 12:35