Van Dijk er svært fornøyd med nysigneringene – men vil gjerne se flere inn dørene på Anfield

Liverpools nye kaptein håper på flere lagkamerater før overgangsvinduet lukkes.

Virgil Van Dijk og Liverpool reiste hjem fra Stamford Bridge med et poeng søndag, i et oppgjør som kunne endt med både seier og tap.

Etter kampslutt fikk nederlenderen spørsmål om overgangsvinduet. Han vil gjerne se flere nye fjes før den 1. september.

– Det er fortsatt muligheter, så får vi se om det kommer et par til. Det er viktig å gjøre troppen så sterk som mulig denne sesongen, sa nederlenderen ifølge Liverpool Echo.

I løpet av sommeren har riktignok Liverpool vært ute på markedet. Alexis Mac Allister har kommet fra Brighton, og Dominik Szoboszlai fra RB Leipzig.

Liverpools kaptein er svært fornøyd med duoens inntog i troppen.

IMPONERTE: Alexis Mac Allister fikk sin offisielle Liverpool-debut søndag.

IMPONERTE: Alexis Mac Allister fikk sin offisielle Liverpool-debut søndag.

– Jeg er veldig imponert. De har kommet inn i troppen på en god måte. Klubben vår er som en stor familie, og som et medmenneske er det flott å se.

De to nysigneringene fikk sin offisielle debut for Liverpool søndag. I mangelen av en defensiv midtbanespiller har duoen blitt brukt i litt uvante posisjoner. Det syntes ikke, ifølge Van Dijk.

– Kvaliteten deres snakker for seg selv ute på banen. Jeg er veldig fornøyd med dem, fortsatte han.

I skrivende stund ser det ut til at Moises Caicedo glipper for de røde, og det samme kan skje med Romeo Lavia. Førstnevnte fullførte den medisinske sjekken i London mandag.

I Lavia-saken er det fremdeles åpent. Klubben skal ha lagt inn et bud på £60 millioner, men belgieren ryktes å foretrekke en overgang til Chelsea.

Det gjenstår å se hva Liverpool får til på overgangsmarkedet de siste ukene. Det meste tyder på at det vil komme 1-2 spillere inn dørene.

– Jeg tror ikke noen har sett ham forlate banen med glede

Jürgen Klopp om Salah-situasjonen:– Jeg tror ikke noen har sett ham forlate banen med glede

Mohamed Salah var tydelig irritert da han ble byttet ut med et kvarter igjen på klokken.

«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Dette skriver avisene:«Med Moises Caicedo eller Romeo Lavia i startoppstillingen, så er det en større sjanse for seier til det laget som scorer først»

Den engelske pressen mener at kampen på Stamford Bridge viste hvor desperat begge lagene trenger en defensiv midtbanespiller. Dette skriver avisene etter søndagens poengdeling.

Innsikt 14.aug 12:35