Alisson reddet Liverpool – så kom Nunez på banen:– Han er ung, og vi må være tålmodig med ham og vise at vi støtter ham

Alisson slo ny rekord i antall redninger i en Premier League-kamp, men keeperen dedikerer seieren til Darwin Nunez.

Darwin Nunez har stjålet de fleste overskriftene etter 2-1 seieren over Newcastle, men det er viktig å huske at Alisson holdt Liverpool inne i kampen frem til uruguyaneren entret banen.

Brasilianeren slo faktisk sin egen Premier League-rekord etter å ha registrert 7 (!) redninger i løpet av kampen. Den beste av dem kom i første omgang på stillingen 1-0.

– Den redningen på Almirons skudd er den beste jeg har sett i hele mitt liv, sa Newcastle-sjef Eddie Howe til pressen.

Keeperen selv ønsket heller fokusere på tomålsscorer Darwin Nunez etter kampen.

– Nunez! Nunez! Nunez! Jeg tror vi må snakke om ham, for det var to fantastiske mål, startet 30-åringen intervjuet med liverpoolfc.com.

– Han har hatt høye forventninger fra supportere, lagkamerater, staben, egentlig fra alle. Han er fantastisk og har et enormt potensiale. Han er ung, og vi må være tålmodig med ham og vise at vi støtter ham. Det var ikke enkelt å avslutte de to sjansene, men han gjorde det på en fabelaktig måte.

Alisson avslørte at han ofte snakker med spissen om supporternes forhold til ham. Like før innbyttet kunne Nunez-sangen høres godt fra borteseksjonen.

– Alle supporterne elsker ham! Jeg sier det til ham ofte: «Folket i Liverpool elsker deg, og de ønsker at du skal gjøre det bra, men du må være tålmodig».

Nunez har blitt sittende på benken fra start i samtlige tre kamper denne sesongen. Liverpool-keeperen vet at det kan være tøft.

– Denne fyren har en ekstrem lidenskap, og han har så lyst å spille mer. Han vil være avgjørende for laget, men ikke på en egoistisk måte. Han vil hjelpe laget med å vinne kamper og trofeer, fortsatte han.

Hyller laget og mentaliteten

På motsatt side av banen ble det lagt inn en god dose innsats for å unngå flere baklengsmål. Alisson startet kampen med Virgil Van Dijk og Joel Matip foran seg, og avsluttet den med Joe Gomez og Jarell Quansah.

– Han (Nunez) vant ikke kampen alene, vel og merke. Det var en fantastisk lagprestasjon med én spiller mindre på banen. Det var spesielt vanskelig, også mentalt. Vi snakket sammen i pausen, og ble enige om at vi måtte fortsette å ha troen. Det klarte vi, sa Alisson.

Liverpool-keeperen mener gårsdagens kamp er en av lagets beste på lang tid.

– En av våre beste prestasjoner på flere måneder, kanskje også det siste året. Vi må ta med oss denne lidenskapen og innsatsen inn i de neste kampene, avsluttet han.

Liverpool kan være en større trussel mot Manchester City, og Nunez vil håpe på en større rolle enn den som «supersub»

Dette skriver avisene:Liverpool kan være en større trussel mot Manchester City, og Nunez vil håpe på en større rolle enn den som «supersub»

Engelsk presse er full av beundring for Darwin Nunez sitt innhopp mot Newcastle. Dette skriver avisene etter snuoperasjonen på St James' Park.

Innsikt 28.aug 13:35
Klopps uttalelser antyder at Van Dijks røde kort ikke vil bli anket

Klopps uttalelser antyder at Van Dijks røde kort ikke vil bli anket

Nederlenderen må sannsynligvis se Aston Villa-kampen fra tribunen neste helg.

Nyheter 28.aug 12:10