Hevder Mönchengladbach forbereder seg på Liverpool-bud

Et bud på 35 millioner euro kan være nok til å overbevise den tyske klubben.

Vi er inne i den siste uken av overgangsvinduet, og Liverpools jakt på nye tilskudd har vært stille de siste dagene.

Det er ingen tvil om at Jürgen Klopp og co ønsker seg ytterliggere forsterkninger, og med £110 millioners budet på Moises Caicedo, vet de fleste av økonomien er på stell.

Fredag morgen kom Christian Falk med med oppmuntrende meldinger fra Tyskland. Han rapporterer ny interesse for Mönchengladbach-spiller Manu Kone.

«Jeg har hørt at Mönchengladbach forventer et bud fra Liverpool snarest. Etter skaden han pådro seg (I U21-EM) har prisen sunket betraktelig», skriver han for CaughtOffside.

Tidligere i sommer har det vært snakk om en overgangssum på €50 millioner. Den nye prissettingen tyder på at det er snakk om €35 millioner, ifølge journalisten, som også skriver at det nå er opp til Liverpool.

22-åringen pådro seg en kneskade under U21-mesterskapet, og forventes tilbake i spill i starten av september.

I JUNI: Manu Kone pådro seg en skade i U21-EM. Han har ikke vært i spill siden.

I JUNI: Manu Kone pådro seg en skade i U21-EM. Han har ikke vært i spill siden.

Tre alternativer?

Franske Paris Saint-Germain skal også være interessert i 22-åringen, men Liverpool har en fordel i jakten på Kone.

«Liverpool har en person som kan det tyske markedet, i Jörg Schmadtke. Det så vi i Wataru Endo-avtalen. Det vil være lettere for ham å gjøre en avtale i Tyskland enn i Brasil», skriver han.

Brasil-linken Falk viser til er Liverpools rapporterte jakt på Fluminense-spiller Andre. For øyeblikket virker den overgangen usannsynlig. Han nevner også linkede Ryan Gravenberch som et alternativ.

«Jürgen Klopp er veldig interessert i ham, og nå har situasjonen endret seg. Gravenberch har fått tillatelse fra Tuchel, som vil selge nederlenderen for å få tak i en ny midtbanespiller.

Liverpool kan også få konkurranse i denne overgangen, for Manchester United skal også være interessert i Bayern-spilleren. Spilleren selv skal være åpen for en overgang til begge klubbene.

«Han er svært interessert i å spille Premier League-fotball. Han vil velge den klubben som vil gi ham mest spilletid. Klopp er god til å overtale spillere, så jeg vil sette Liverpool som favoritter, skriver Falk.

Fredag ettermiddag melder Evening Standard om en prislapp på minst £70 millioner for Crystal Palace-spiller Cheick Doucoure, men maleseren kan også være aktuell på tampen av vinduet.

Trent er klar til søndag – usikkerhet rundt Konate

Skadeoppdatering:Trent er klar til søndag – usikkerhet rundt Konate

Jürgen Klopp kom med en skadeoppdatering i forkant av Newcastle-kampen.

Pågående samtaler mellom Al-Ittihad og Salahs representanter

Pågående samtaler mellom Al-Ittihad og Salahs representanter

Liverpool har ingen planer om å selge Mohamed Salah.