Howe har ingen planer om å få et vennskapelig forhold med Klopp

Det gikk hett for seg da Liverpool og Newcastle møttes på Anfield for ett år siden, og Howe har ingen planer om å bli venn med Klopp.

Det kokte godt på trenerbenkene da Liverpool og Newcastle United møttes for ett år siden på Anfield. 

Fabi Carvalho avgjorde kampen til de rødkleddes fordel hele åtte minutter på overtid, i en kamp hvor Newcastle tok ledelsen mot slutten av første omgang og utelukkende prøvde å stykke opp kampen etter det. 

I oppgjøret mellom lagene i vinter var det også Liverpool som trakk det lengste strået, men da gikk det roligere for seg på trenerbenken. 

Det ser ut til å bli et intenst oppgjør på St. James Park søndag, og Eddie Howe har ingen planer om å bygge noe vennskapelig forhold med managerkollega Jürgen Klopp med det første. 

– Jeg har egentlig ikke noe forhold til noen andre managere - jeg konkurrerer mot dem. Jeg synes det er vanskelig å ha et personlig forhold til konkurrenter. Slik var jeg som spiller også, sa briten på pressekonferansen før oppgjøret mot Liverpool, gjengitt av Mirror

– Jeg var ikke en som snakket med andre spillere før kamper. Der setter jeg streken, og slik har jeg alltid vært. 

KOK: Newcastle og Liverpools støtteapparat i tumulter etter Carvalhos vinnermål. I bakgrunnen roper Nunez noen velvalgte ord.

KOK: Newcastle og Liverpools støtteapparat i tumulter etter Carvalhos vinnermål. I bakgrunnen roper Nunez noen velvalgte ord.

Gjensidig respekt, men ingen vennskap

Newcastles sjef legger ikke skjul på at han respekterer Klopp, men har ingen planer om å bygge noe vennskapelig forhold med ham. 

– Jeg respekterer Jürgen veldig mye, og synes han har gjort en utrolig jobb. Han er en fantastisk fotballtrener, men jeg setter streken på vennskap fordi de eksisterer ikke med konkurrenter for min del. 

Klopp la i likhet med trenerkollegaen ikke skjul på sin respekt for Howe da han møtte pressen før kampen. 

– Eddie er en kjempegod trener. Jeg kan ikke forklare hvorfor statistikken min mot ham er så bra. Vi har nok vært heldige noen ganger, men det er sånn det er. 

Klopp prøvde tilsynelatende å by opp til ordkrig da han spøkte om at strengere regler for hvordan trenerne skal oppføre seg på benken kom til å påvirke Newcastle og deres assistent Jason Tindall i størst grad. Howe svarte diplomatisk på spørsmål om det. 

– Andre får ha sine meninger, og jeg har ikke noen problemer med det. Man må bare ta det som det er, la det gå og snakke om sitt eget lag. 

Hevder Konate ikke rekker Newcastle-kampen

Hevder Konate ikke rekker Newcastle-kampen

Jürgen Klopp har fire alternativer å vurdere, om ryktene stemmer.

Nyheter 26.aug 14:43
– Han ønsker seg til Premier League, og Liverpool følger med

David Lynch:– Han ønsker seg til Premier League, og Liverpool følger med

David Lynch trekker et nytt navn opp av hatten etter skaden til Ibrahima Konate.
Nyheter 25.aug 14:28