I kveld spilles sommerens siste treningskamp

Generalprøve før alvoret starter til helgen.

Vanligvis spiller Liverpool på Anfield når det er duket for den siste treningskampen før seriestart, men på grunn av arbeidet med nye Anfield Road Stand måtte klubben finne et annet alternativ i år. Valget falt på Deepdale, hjemmebanen til Championship-klubben Preston. 

Der kommer Bundesliga-klubben Darmstadt på besøk klokken 20 mandag kveld, og kampen blir Liverpools generalprøve før alvoret starter på bortebane mot Chelsea i Premier League søndag ettermiddag. 

De fire treningskampene Liverpool har spilt så langt har gitt to seiere, en uavgjort og et tap. Laget har scoret hele 15 mål på de fire kampene og vist at det bor mye spennende i de offensive spillerne, men samtidig har ti baklengsmål gitt en viss grunn til bekymring. 

Pochettino velger å gjøre det annerledes enn Klopp og Liverpool

Pochettino velger å gjøre det annerledes enn Klopp og Liverpool

Mens Liverpool spiller samme uka som Premier League starter, vil ikke Chelsea risikere nye skader.

Nyheter 06.aug 18:24
Leeds i samtaler om å kjøpe Nathaniel Phillips

Leeds i samtaler om å kjøpe Nathaniel Phillips

Liverpool kan få inn noen midler på å selge den populære midtstopperen.

Nyheter 06.aug 15:19

Kampen mot Darmstadt vises på LFC TV GO og VGTV+ i Norge, og har avspark klokken 20 norsk tid. 

Hvem er tilgjengelig?

Etter salgene av Jordan Henderson og Fabinho er det noe tynt på Liverpools midtbane for øyeblikket, og Jürgen Klopp har ikke veldig mange å velge mellom når han skal sette opp laget i kveld. 

Liverpool Echo skriver at Thiago og Stefan Bajcetic ikke kommer til å være tilgjengelige selv om de var tilbake i full trening i helgen. Heller ikke Conor Bradley blir involvert. Vi blir ikke overrasket om trioen Dominik Szoboszlai, Curtis Jones og Alexis Mac Allister starter igjen, men Harvey Elliott banker også på døren etter en god oppkjøring. 

I angrepet er det åpent hvilke tre av de fem stjernene Mohamed Salah, Cody Gakpo, Darwin Nunez, Luis Diaz og Diogo Jota som velges. Spørsmålet er på hvilken måte Klopp har søndagens kamp mot Chelsea i bakhodet - vil han toppe mot Darmstadt for å drille laget, eller gi andre spillere muligheten slik at alle kan være i kampform? 

Med toppet lag består forsvarsfireren trolig av Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk og Andy Robertson, mens spillere som Joe Gomez, Joel Matip og Kostas Tsimikas sitter på benken. 

Samtidig som klubben forsøker å forsterke midtbanen gjennom nye signeringer, må Klopp nå ha mye fokus på det som skal skje denne uken. Og det starter altså på Deepdale mandag kveld.

Hvem bør ta Liverpools straffespark i år?

Hvem bør ta Liverpools straffespark i år?

Jürgen Klopp har med sommerens rekrutteringer tre meget solide kandidater til jobben.

Innsikt 06.aug 12:59
– Dette er en trussel for Premier League og Europas toppligaer, og de vet det

– Dette er en trussel for Premier League og Europas toppligaer, og de vet det

The Athletics David Ornstein sier at ingen så Saudi Pro League komme, og at nå har alt endret seg.

Nyheter 06.aug 23:37