Jones var ikke å se på treningsbildene. Flere profiler manglet

Scouseren usikker også til Newcastle-kampen.

En sesongstart med lite dekning på midtbanen kunne gitt Curtis Jones muligheten til å befeste sin plass i laget, slik han gjorde da han startet de elleve siste kampene forrige sesong. 

Men igjen har den uheldige scouseren pådratt seg en skade. I generalprøven mot Darmstadt maktet han kun spille 15 minutter som innbytter på grunn av det som ble omtalt som et mindre problem. I sesongåpningen mot Chelsea ble han byttet inn 25 minutter før slutt, men siden har vi ikke sett 22-åringen på banen. 

Jones var ikke å se på treningsbildene før kampen mot Bournemouth, og ifølge James Pearce i The Athletic skyldtes det et overtråkk. En slik skade bør ikke være særlig alvorlig, men han var heller ikke å se på bildene som ble lagt ut fra tirsdagens treningsøkt. 

Mac Allister slipper suspensjon

Mac Allister slipper suspensjon

Liverpool FC har vunnet frem med anken.

Diaz og Alexander-Arnold trener for fullt

Diaz og Alexander-Arnold trener for fullt

Gode nyheter fra treningsfeltet.

Det er fremdeles noen dager til Liverpool skal møte Newcastle, men Jones må likevel regnes som usikker til den kampen. Journalist Neil Jones skriver på sin Substack at klubben har antydet at det ikke er snakk om en alvorlig skade.

Flere spillere manglet

Håpet er at han hadde et alternativt opplegg på treningsøkten. Heller ikke Thiago Alcantara eller Stefan Bajcetic var å se på bildene, og de har nylig begynt å trene for fullt etter langtidsskader. Ibrahima Konaté og Alexis Mac Allister fikk vi heller ikke øye på i bildene som er lagt ut på Getty Images, så her var det nok flere som gjorde noe annet mens bildene ble tatt. 

Et fjes det var hyggelig å se på dagens trening, var Nat Phillips, som vi ikke har sett bilder av siden Liverpool reiste til Tyskland tidligere i sommer. Neil Jones skriver at det er ventet bud på midtstopperen før overgangsvinduet stenger, og da er det godt å være frisk og rask i tilfelle det blir en medisinsk sjekk et eller annet sted.

Nat Phillips og Joe Gomez i aksjon på tirsdagens trening.

Nat Phillips og Joe Gomez i aksjon på tirsdagens trening.

Tyler Morton er en annen som kan forsvinne ut i løpet av den neste drøye uken, men han er ennå ikke tilbake i full trening etter sin langtidsskade.