«Klopp ser ut til å ha fått tak i Milners erstatter»

Wataru Endo er ikke et like spennende navn som Caicedo og Lavia, men japaneren kan bli en viktig brikke i Liverpools mannskap.

I løpet av den siste uken har Moises Caicedo og Romeo Lavia røket for Liverpool, og det siste døgnet har flere spennende navn blitt linket til Liverpool.

Velkjente spillere som Fiorentina-spiller Sofyan Amrabat og Bayern-spiller Ryan Gravenberch har blitt nevnt som mulige kandidater. Derfor er det kanskje en skuffelse for mange at det ser ut til Wataru Endo blir Liverpools neste signering.

Ifølge David Lynch kan det se ut som Jürgen Klopp har fått tak i en Milner-spiller med erfaring, lederegenskaper og lidenskap.

«Endo har allsidighet og lederegenskaper som kaptein for klubb og landslag. Hans profesjonelle holdninger kan uten tvil sammenlignes med en annen midtbanespiller som forlot Liverpool denne sommeren, nemlig James Milner», skriver journalisten.

ERSTATTES?: James Milner har vært et uvurderlig medlem av Jürgen Klopps tropp i mange år.

ERSTATTES?: James Milner har vært et uvurderlig medlem av Jürgen Klopps tropp i mange år.

Endo beskriver en spiller Klopp har ønsket, noe tyskeren var klar på tidligere i sommer.

James Milner kom alltid på banen for å vinne kamper for oss. Vi må ha spillere i slike roller, sa han da ifølge Lynch.

Endo står med 50 landskamper for Japan, og er landslagets kaptein. Midtbanespilleren var på banen i samtlige kamper da blåtrøyene tok seg videre fra gruppespillet i VM 2022.

Ifølge Transfermarkt står japaneren oppført med 439 klubbkamper, i Tyskland, Japan og Belgia. Han kan også spille på midtbanen og i forsvar.

«I Endo virker det som Klopp har funnet sin erstatter for Milner», skriver Lynch.

Det aller meste tyder på at Wataru Endo blir Liverpool-spiller torsdag. I går kveld landet det et privatfly fra Stuttgart på John Lennon flyplassen i Liverpool.

Ifølge Fabrizio Romano skal spilleren på medisinsk sjekk torsdag, før overgangen verdt rundt 16 millioner euro er på plass.

Vil koste 16 millioner pund

Endo får reise til Merseyside for å fullføre overgangenVil koste 16 millioner pund

Alt tyder på at Wataru Endo blir Liverpool-spiller.

Grunnen til at Liverpool alltid «lå bak» i jakten på Caicedo og Lavia

Grunnen til at Liverpool alltid «lå bak» i jakten på Caicedo og Lavia

Chelsea har ansatt bakmennene som var sentrale med å få spillerne til England.

Innsikt 16.aug 17:31