Liverpool har de billigste billettene i ligaen

I en fersk undersøkelse av The Athletic kommer det frem at Liverpool tilbyr de billigste billettene i Premier League.

Ifølge The Athletic koster de billigste billettene Liverpool tilbyr til sine hjemmekamper £9, noe som er oppsiktsvekkende mye lavere enn resten av ligaen.

Nærmest følger Chelsea og Burnley med £25, mens på den blå siden av Merseyside koster de billigste billettene for en aften på Goodison £55, noe som er desidert høyest i ligaen. Det kan muligens virke noe merkelig med tanke på the Toffees prestasjoner de siste sesongene.

Disse billige billettene er åpenbart ikke de beste i huset. De litt over 120 kronene, etter dagens kurs, gir deg en plass helt oppe i hjørnet av Anfields Main Stand.

Juniorbillettene koster også bare £9, ikke bare oppe i toppen av Main Stand, men overalt rundt på stadion.

På the Kop End koster de dyreste voksenbillettene £44, og de dyreste billettene på hele stadion som ikke er hospitality eller lignende koster £60. Til sammenligning koster de dyreste billettene på Stamford Bridge spinnville £240.

Men vi som norske Liverpool-supportere vet selvsagt altfor godt at det er lettere sagt enn gjort å få kloa i noen av disse billettene.

Hvis man skal få tak i en billett gjennom klubben må man først kjøpe et medlemskap til £60, bare for å få sjansen til å kjøpe en billett gjennom en trekning.

Billettpriser er alltid et hett tema i Liverpool, etter mange år med økonomisk nedgang for arbeiderklassen i byen. FSG prøvde senest i 2016 å sette opp billettprisene, til massive protester fra fansen. Den gangen ble fansen hørt og prisene har stått stille til i år, da prisene på noen av de dyreste billettene har steget smått.

Billigste Premier League Billetter (The Athletic)

Liverpool £9.00
Chelsea £25.00

Burnley £25.00
Bournemouth £28.00
Arsenal £28.50
West Ham £30.00
Brighton £30.00
Brentford £30.00
Sheffield United £30.00
Fulham £35.00
Wolverhampton £35.00
Manchester United £36.00
Tottenham £37.00
Nottingham Forest £38.00
Aston Villa £40.50
Crystal Palace £42.00
Manchester City £44.00
Newcastle £44.00
Everton £55.00
Luton N/A (Har ikke kommet ut med prisene enda)

Billetter

Liverpool FC selger billetter etter spesielle kriterier. Her kan du lese deg opp om hva slags medlemskap du trenger, linker til salgssider og annen info for å planlegge fotballturen.

Turpakker til Liverpool og Anfield med Ving

Ving er supporterklubbens samarbeidspartner:Turpakker til Anfield

Supporterklubben har i mange år hatt ett samarbeid med reiseselskapet Ving vedrørende turer til Anfield.