Jamie Carragher:Mener Liverpool kan utfordre Manchester City dersom de henter to spillere denne uken

Den tidligere Liverpool-spilleren og TV-eksperten håper klubben henter forsterkninger før vinduet stenger fredag, og tror Klopps menn kan utfordre Manchester City dersom det skjer.

Selv etter et underveldende overgangsvindu med flere sentrale spillere ut dørene og bemerkelsesverdig få spillere inn, har Jürgen Klopp klart å sette sammen et slagkraftig lag. 

Mot Newcastle United søndag kveld viste «nye Liverpool» karakter og vinnervilje da de kjempet seg inn i kampen med en mann mindre på St. James Park, og på utrolig vis klarte å snu kampen og ta med seg tre poeng hjem. 

Nå mener Jamie Carragher at Liverpool bør bygge på optimismen seieren mot Newcastle skaper ved å hente inn to spillere før overgangsvinduet stenger. 

Kan utfordre Manchester City

– Liverpool har vært Manchester Citys største rivaler de siste fire-fem årene, med unntak av Arsenal forrige sesong. Hvorfor kan ikke Liverpool være det laget igjen denne sesongen?

Det spør Carragher om etter at de rødkledde beseiret et av ligaens beste hjemmelag på sin egne lekegrind. 

Scouseren tror ikke det er mye som skal til for at Klopp kan bygge et nytt lag som kan kjempe mot Pep Guardiolas mesterlag. 

– Den stallen de har akkurat nå synes jeg ikke er god nok til å utfordre Manchester City, men hvis de går for det denne uken og henter enda en forsvarsspiller og en midtbanespiller tror jeg de kan være den nærmeste utfordreren igjen. 

OPTIMISME: Med en kruttsterk sesongstart er det plutselig optimisme rundt Liverpool igjen. Det kan skyte i været med flere signeringer før vinduet stenger.

OPTIMISME: Med en kruttsterk sesongstart er det plutselig optimisme rundt Liverpool igjen. Det kan skyte i været med flere signeringer før vinduet stenger.

Avgjørende uke

Med kun en liten uke igjen av overgangsvinduet har Liverpool kun hentet tre førstelagsspillere - Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai og Wataru Endo - i det som skulle være en sommer hvor de rødkledde skulle begynne å bygge et nytt mesterlag. Samtidig har sentrale spillere som Jordan Henderson og Fabinho forlatt laget. 

Carragher tror tiden begynner å renne ut for Liverpool-laget, og at de bør gjøre innkjøpene dette vinduet for å kunne komme tilbake til toppen. 

– Liverpool har hatt en mer enn godkjent sesongstart, men når man har nøkkelspillere som Alisson, Virgil van Dijk og Mo Salah, så må de prøve å vinne noe innen de neste to årene. 

Nå håper han at de rødkledde bygger på optimismen seieren over Newcastle United skaper ved å gå «all in» de siste dagene av vinduet. 

– Jeg synes de virkelig bør gå for det denne uken - den siste uken i overgangsvinduet - og prøve å få en stall som kan utfordre Manchester City. Det fortjener Klopp mer enn noen. 

Overgangsvinduet stenger ved midnatt førstkommende fredag, og det blir spennende å se om Klopp og co har flere overraskelser før den tid. 

– Jeg har aldri opplevd noe lignende på over 1000 kamper som fotballtrener

– Jeg har aldri opplevd noe lignende på over 1000 kamper som fotballtrener

Klopp mener seieren over Newcastle med ti mann var en større prestasjon enn da laget slo Barcelona i semifinalen av Champions League.

Nyheter 27.aug 21:02
Se høydepunktene fra den utrolige seieren

Se video:Se høydepunktene fra den utrolige seieren

I denne saken kan du gjenoppleve målene fra den fantastiske triumfen med ti mann mot Newcastle.

Nyheter 27.aug 21:11