Nå kan du lytte til alle Liverpool-kampene

Lydappen Untold leverer Premier League-matcher med engelske kommentatorer og eksperter.

Inn mot 2023/24-sesongen har Amedia inngått en avtale med britiske TalkSport om rettigheter for direktesendt lyd fra samtlige kamper i Premier League. Dette gjelder for de neste sesongene.

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball. Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når det skjer, enten det er på Anfield Road eller Kenilworth Road, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund.

Alle Amedias +Alt-abonnenter har tilgang til tjenesten. Kampene leveres av erfarne engelske kommentatorer og eksperter.

Joe Shennan og Trevor Steven, som har 40 landskamper for England, kommenterer den første kampen på søndag. Da venter Chelsea på Stamford Bridge.

– Dette er et perfekt tilbud for de som for eksempel er på farten eller oppholder seg utendørs mens kampene pågår, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å følge sendingene fra Premier League på TV.  Derfor er vi veldig glade for at vi nå kan tilby dette til alle våre +Alt-abonnenter uten å øke prisen. Med direktesendt Premier League og eksklusive podkastepisoder sammen med det allerede omfattende sportstilbudet og mer enn 100 aviser, er dette et meget sterkt produkt, sier han.

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Blir det flere kjøp? Dette vet vi om Liverpools jakt på nye spillere

Vi er inne i de siste ukene av overgangsmarkedet, og Liverpool trenger spillere.

Innsikt 07.aug 14:01
Harvey Davies debuterte i League Two – Corness vant i Sveits

De utlånte:Harvey Davies debuterte i League Two – Corness vant i Sveits

Blandet drops for Liverpools utlånsspillere i helgen.