Nytt tilbakeslag for Calvin Ramsay

Unggutten vil være ute en stund.

Allerede i midten av juni bekreftet Liverpool at fjorårets sommerkjøp Calvin Ramsay skulle spille 2023/24-sesongen på utlån i Preston North End.

Ramsay har hatt en amputert pre-season, og har delvis vært tilbake i Liverpool i sommer etter kneskaden. Han spilte i én kamp i sesongoppkjøringen. Det var mot sin gamle klubb Aberdeen 22. juli. Han har ikke spilt i Prestons to første ligakamper denne sesongen, og nå er det klart at han kommer til å bli ute en stund. 

Manager Ryan Lowe bekrefter til klubbens offisielle nettsider at skotten har hatt et tilbakeslag, og kommer til å være ute i seks til åtte uker. Det er en ny stor nedtur for 20-åringen, som nå skulle blomstre med tillit.

Fikk debutsesongen ødelagt

Unggutten fikk debutsesongen sin på Anfield ødelagt av skader, etter at de røde gjorde ham til Aberdeens dyreste spillersalg gjennom tidene, da de la fire millioner pund på bordet for å kjøpe ham. Det er en overgangssum som kan stige med ytterligere £2,5 millioner.

Han kom skadet til Liverpool, og mistet hele pre-season og store deler av høstsesongen med en ryggskade. På våren fikk han også en kneskade, og måtte opereres. Det ble med to førstelagskamper forrige sesong, ett innhopp og én fra start.

Bilder skal vise Endo etter medisinsk sjekk

Bilder skal vise Endo etter medisinsk sjekk

Liveblogg 17.aug 18:15
Crystal Palace forbereder seg på Doucoure-bud fra Liverpool

Crystal Palace forbereder seg på Doucoure-bud fra Liverpool

Jürgen Klopp ser til Selhurst Park i jakten på en ny midtbanespiller.