Pavard linkes til flere Premier League-lag, men Liverpool ser etter et yngre alternativ

Seks spillere som kan passe den profilen de røde ønsker listes.

Kaveh Solhekol i Sky Sports trekker onsdag frem at Benjamin Pavard fortsatt ønsker å dra fra Bayern München.

Den allsidige forsvarsspilleren ble også trukket frem som en mulig erstatter for Kyle Walker, som var på vei til nettopp Bayern fra Manchester City.

Solhekol skriver at 27-åringen ville elsket å spille i England. Franskmannen har vært linket til Liverpool tidligere i sommer.

Tidligere denne uka kom det meldinger om at Walker hadde ombestemt seg og nå vil bli i City. Forsvareren skal ha vært enig med Bayern om betingelsene, men klubbene hadde ikke blitt enige om en overgangssum. Nå kan det se ut til at 33-åringen i stedet forlenger med den regjerende seriemesteren.

Kan være på ei anna Manchester-innkjøpsliste

Et annet Manchester-lag nevnes som en potensiell destinasjon for Pavard. Kilder i Tyskland forventer at United vil prøve seg om/når Harry Maguire forlater klubben.

West Ham skal være enig med Manchester United om å kjøpe 30-åringen for £30 millioner. Kun små detaljer gjenstår før Maguire reiser til London for godt.

Ifølge Fabrizio Romano er de andre alternativene som vurderes av Erik ten Hag franske Jean Clair Todibo og Edmond Tapsoba fra Burkina Faso.

Dette er profilen Liverpool leter etter

I løpet av preseason har forsvarsleddet fått mer oppmerksomhet i Liverpool, og med tanke på at Nathaniel Phillips ser ut til å bli solgt snart, og at Rhys Williams og Sepp van den Berg er på nye utlån, er 20-årige Jarell Quansah brått femtevalget på midtstopperplass.

I The Athletic har de sett nærmere på Jürgen Klopps forsvarsjakt og skriver at det er ikke garantert at de røde vil handle her, men dette er profilen de ser etter: 

-En ung spiller, 23 eller yngre, som ikke er et ferdig produkt men som kan utvikles.

-Må ikke kunne gå rett inn på laget.

-Det er å foretrekke at spilleren er venstrebeint da det er en kvalitet de mangler i troppen.

Ser man på dette er det ikke noe vanskelig å tenke at Chelsea Levi Colwill (21 år) er hånd i hansken. Dessverre har han nylig signert en forlengelse på seks år i Vest-London.

Venstrebeinte Micky van de Ven endte denne uka opp i en annen del av London og Tottenham.

Derimot lister The Athletic seks navn som kan være aktuelle investeringer. Noen ganske kjente nå, og et par litt mer under radaren.

– Når kapteinen og visekapteinen drar, og det foreløpig bare er to nye, kan jeg forstå at noen tviler

– Når kapteinen og visekapteinen drar, og det foreløpig bare er to nye, kan jeg forstå at noen tviler

Den nye kapteinen sier at han forstår supporternes bekymringer før seriestart.

Lavia er ikke i kamptroppen tirsdag kveld, samtalene med Liverpool fortsetter

Lavia er ikke i kamptroppen tirsdag kveld, samtalene med Liverpool fortsetter

Som ventet vil ikke 19-åringen bli involvert i ligacupen, foreløpig.

Det er snakk om Goncalo Inacio, Perr Schuurs, Marc Guehi, Castello Lukeba, Facundo Medina og Armel Bella-Kotchap.

Inacio

21-åringen spiller i Sporting og her kan Liverpool gjøre som de gjorde med Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai. Den venstrebeinte portugiseren skal ha en utkjøpsklausul på £40 millioner. Det kan gjøre forhandlingene enkle og raske.

«Han er ikke en høy, imponerende midtstopper (185 cm) men han har mange av de egenskapene som kreves av en Liverpool-forsvarer. Han leser spillet godt og er veldig god i en-mot-en-situasjoner», konkluderer The Athletic.

Schuurs

Den 191 høye nederlenderen er blant de eldre på lista med sine 23 år, og det er ikke første gang han har vært koblet til Anfield. Som 17-åring kunne han ha blitt akademispiller i Liverpool. Nå er det Italia og Torino som er hjemme. Men, han er høyrebeint.

«Han er høy, har en gang fått kallenavnet ’den nye Van Dijk’, og gjør det essensielle i forsvarsspillet godt, med over snittet i taklinger (1,97), klareringer (3,95) og luftdueller vunnet (2,32) per 90 minutter, ifølge FBref».

Guehi

Velkjent for Liverpool-supportere siden han allerede er etablert i Premier League. Crystal Palace-kapteinen vil også gå som «homegrown» og vi vet hvor attraktivt det er for de røde. Han bruker også høyre, men har operert på begge stopperplassene.

«Guehi er komfortabel med ballen, god til å avansere med ballen og kan spille ut bakfra. Det viste han da han spilte for et lag som er langt mindre ekspansivt enn det han i teorien ville komme til.»

Lukeba

Lyon-spilleren er den yngste med 20 år, men han har allerede 58 kamper bak seg i Ligue 1. Dog kan han allerede være tapt for Jürgen Klopp. RB Leipzig har vært i førersetet om å hente franskmannen, noe som pleier å være et kvalitetsstempel, dog har ikke klubbene kommet til enighet om en sum for venstrefoten.

SAMME KLUBB SOM LAVIA: Sitter Southampton på en fremtidig Liverpool-stopper i Armel Bella-Kotchap?

SAMME KLUBB SOM LAVIA: Sitter Southampton på en fremtidig Liverpool-stopper i Armel Bella-Kotchap?

«Han er en intelligent, kraftfull og allsidig forsvarer. Han er tålmodig når han prøver å vinne ballen på bakken og i lufta. Den franske U21-landslagsspilleren leser spillet eksepsjonelt godt.»

Medina

Med sine 24 år på bakken er Lens sin argentiner muligens for gammel. Likevel tikker han av de fleste av boksene med sitt venstrebein, tekniske ferdigheter og oppbyggende spill.

«Av alle midtstopperne i Ligue 1 forrige sesong, var han den som førte ballen lengst og spilte flest pasninger inn mot den siste tredjedelen. Han fullførte 76,4 pasninger per kamp, med en treffsikkerhet på 90,2 prosent. Utvid dette til hele Europa og han er fortsatt en av de beste.»

Bella-Kotchap

Tyskeren måtte ta turen ned til Championship med Southampton, og vi kjenner alle Liverpools historikk med å hente spillere derfra, og interessen for en viss 19-åring fra Belgia. Kan 21-åringen potensielt følge forsvarsspillere som Nathaniel Clyne, Dejan Lovren og Virgil van Dijk fra sør til nord? Han er stor (190 cm./87 kg.) og bruker høyre.

«Han er en rask midtstopper, komfortabel med å forsvare store rom. Han har vært utsatt for svikt i konsentrasjon og posisjonering men, på sitt beste, er han en aggressiv forsvarsspiller.»

Kanskje, hvem vet, muligens, forhåpentligvis, om, at, er en av disse svaret på Jürgen Klopps utfordringer?