Melding om bud på Thiago skal ikke stemme

Fransk presse meldte om bud, men det blir tilbakevist av lokale Liverpool-journalister.

Den profilerte journalisten Loic Tanzi i franske L'Equipe kommer torsdag med opplysninger om at Saudi Pro League-klubben Al-Ahli har lagt inn et bud på Liverpools midtbanespiller Thiago Alcantara. 

Budet skal ifølge avisen være på 12 millioner euro, som tilsvarer rett i overkant av 10 millioner pund. James Pearce i The Athletic og David Lynch slår imidlertid tilbake og skriver at det ikke stemmer at et bud er kommet. 

Thiago, som er inne i sitt siste år av kontrakten med Liverpool FC, har blitt linket til Saudi-Arabia gjennom hele sommeren, men spanjolen skal ikke ha hatt noe ønske om å dra. Fabrizio Romano meldte i forrige uke at 32-åringen ønsker å spille for Liverpool denne sesongen. 

Torsdag gjentar Romano de opplysningene, og skriver på Twitter/X at spanjolen har avslått en rekke henvendelser fra Saudi Pro League-gjennom sommeren.

To spanjoler er tilbake på treningsfeltet – Nunez manglet

Treningsbilder:To spanjoler er tilbake på treningsfeltet – Nunez manglet

Liverpool er i full gang med forberedelsene til sesongåpningen mot Chelsea.

– Dette er en trussel for Premier League og Europas toppligaer, og de vet det

– Dette er en trussel for Premier League og Europas toppligaer, og de vet det

The Athletics David Ornstein sier at ingen så Saudi Pro League komme, og at nå har alt endret seg.

Veteranen har vært ute med skade i flere måneder, men har brukt sesongoppkjøringen til å trene seg opp. Denne uken var han tilbake i full trening sammen med sine lagkamerater. 

Liverpool har tidligere i vinduet solgt Jordan Henderson og Fabinho til klubber i Saudi-Arabia for til sammen 52 millioner pund. Totalt seks seniorspillere har forsvunnet fra midtbanen fra forrige sesong. To nye er så langt hentet inn i form av Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai. 

L'Equipe skriver ikke noe om hvordan Liverpool FC stiller seg til budet fra Al-Ahli, som Roberto Firmino signerte for tidligere i sommer.