Stuttgart har funnet erstatteren og utnevnt ny kaptein

Det er bare et spørsmål om tid før Waturu Endo er Liverpool-spiller.

Så sent som tirsdag skal Jörg Schmadtke ha kontaktet Stuttgart om Wataru Endo. Onsdag kveld satt han på flyet, torsdag var han på medisinsk sjekk, og når som helst kan bekreftelsen komme på at spilleren er rød.

Engelske journalister snakker om en overgangssum på 18-19 millioner euro, ca 16 millioner pund, mens de i Tyskland hevder det er 20 millioner euro (£17M) med mulighet for ytterligere 5 millioner euro (£4,26M) etter bonuser. En voksen sum for en 30 år gammel spiller med under ett år igjen av kontrakten sin i den tyske klubben.

Florian Plettenberg, en Sky Sport-reporter med godt rykte når det kommer til overganger, skriver at Stuttgart allerede har funnet Endos erstatter. De skal ha siktet seg ut Angelo Stiller fra Hoffenheim, men partene har så langt ikke kommet til enighet. 

Ny kaptein

Stuttgart har heller ikke sløst med tiden når det kommer til å utnevne en ny kaptein. Manager Sebastian Hoeneß har bekreftet at den 27 år gamle forsvarsspilleren Waldemar Anton er Stuttgarts nye kaptein, ifølge Chris Williams som dekker Bundesliga.

Hoeneß bekreftet tidligere på torsdag at Endo var på vei til Liverpool.

– Han har fått tillatelse av klubben til å snakke med Liverpool, og har flydd til Liverpool for medisinsk sjekk. I en alder av 30 har han nå muligheten til å spille for Liverpool i Premier League, og det er en drøm han har, sier manageren ifølge Ben Jacobs

Torsdag kveld kom det bilder på sosiale media av Endo som hadde fullført sin medisinske sjekk. Nå venter vi bare på bekreftelsen, og om han blir klar innen fredag kl. 13.00 norsk tid slik at han kan være i kamptroppen mot Bournemouth.

Bilder skal vise Endo etter medisinsk sjekk

Bilder skal vise Endo etter medisinsk sjekk

Liveblogg 17.aug 18:15
– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet:– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Vi har tatt en prat med Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet fra Viaplay.

Innsikt 17.aug 10:45