Mulige problemer med Anfield Road Stand:Firmaet som bygger den nye tribunen kan bli satt under administrasjon – Bournemouth-kampen ikke i fare

Bygningsarbeidere og fagpersonell forlot Anfield torsdag morgen.

Byggeselskapet The Buckingham Group, som er ansvarlig for Liverpools utbyggelse av Anfield Road Stand, har søkt om å bli satt under administrasjon.

Liverpool FC bekrefter torsdag ettermiddag at Bournemouth-kampen går som planlagt lørdag 16.00.

«Forsinkelser i Buckinghams arbeid har ført til at den nye datoen er i midten av oktober, men selv det kan være usikkert nå», skrev This is Anfield-journalist Jack Lusby i formiddag.

The Buckingham Group har også vært ansvarlig for utbyggingen hos Fulham på Craven Cottage, men det prosjektet er utsatt i to år.

«Det er arbeidet her som angivelig skal ha ført til Buckinghams mulige konkurs», skrev han videre.

Et par timer senere kom det ny informasjon i saken. Ifølge Lusby har bygningsarbeidere og fagpersonell forlatt Anfield torsdag.

«Utsettelsen kan koste Liverpool flere millioner i inntekter», skriver han.

Testarrangement

I utgangspunktet skulle utvidelsen av Anfield Road End stå klar til seriestart, og nærmere bestemt til Bournemouth-kampen lørdag.

For en måned siden kom kontrabeskjeden, og en ny dato ble satt. Planen er fremdeles at tribuneseksjonen skal være klar etter landslagspausen i oktober.

På tirsdag ble det avholdt et testarrangement, noe som er obligatorisk før tribunen kan tas i bruk. Tage Herstad var på plass, og tok flere bilder. Du kan se bildene her.

– En kan merke at Anfield har blitt større, men det er tydelig at det er en del arbeid som gjenstår i den øvre delen av tribunen, sa Herstad.

Liverpool FC har ikke kommentert saken i skrivende stund, og det er foreløpig usikkert om denne utviklingen vil forsinke Anfield-utvidelsen ytterligere.

På testarrangement på nye Anfield Road Stand

Se bildenePå testarrangement på nye Anfield Road Stand

Tirsdag hadde Liverpool et «testarrangement» de må ha før tribunen kan tas i bruk.

– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet:– Endo er en spiller som går rett inn på Liverpools midtbane

Vi har tatt en prat med Bundesliga- og Premier League-ekspert Eivind Bisgaard Sundet fra Viaplay.

Innsikt 17.aug 10:45