– Tidlig i sesongen er det ingen favoritter, du må bare være klar for å kjempe, løpe, spille, skyte, takle

Jürgen Klopp forventer ikke en ny kalasseier mot Bournemouth, men kanskje noe midt imellom.

– Det er den første hjemmekampen, det bør vi kanskje ikke glemme. For å være ærlig, når du starter pre-season er det mange ting du ikke trenger umiddelbart fordi du trenger tid til å jobbe med det, men den første hjemmekampen er ikke en av dem, det er virkelig det eneste du ikke kan vente på og det er akkurat slik det er, sa Jürgen Klopp da han møtte pressen i forkant av Bournemouth-kampen.

– Vi savnet Anfield, savnet atmosfæren. Ja, vi vet at det er noen små problemer, men det er fortsatt en fantastisk stadion og resten vil ordne seg. Jeg er ganske sikker på at folk er spente og glade for å se oss igjen så la oss bruke det også.

I videospilleren under kan du gjenoppleve alle de ni scoringene fra Liverpool - Bournemouth 27. august 2022.

Ingen favoritter så tidlig

Liverpool er klare favoritter til å ta sesongens første seier. På samme tid er det kun spilt en runde og begge lagene har like mange poeng og målforskjell.

– Ja, det er Premier League og tidlig i sesongen er det ingen favoritter, du må bare være klar, du må kjempe, du må løpe, du må spille, du må skyte, du må takle og alle disse tingene. Det er det jeg vil se.

Supporterne får vann på mølla når de tenker på fjorårets hjemmekamp mot Bournemouth, men Klopp forventer ikke 9-0 igjen.

– Noe midt imellom! Nå er det én kamp, men jeg tror treneren står for en bestemt spillestil. Hvis du hadde gjort researchen din, du ville ha sett ingen tilfeldighet at styret i Bournemouth tenkte på han og hentet han inn.

Møter organisert kaos

Trenerkarrieren til Andoni Iraola har ikke vært lang. Likevel var det han gjorde med Rayo Vallecano såpass at Leeds United forsøkte å hente han i vinter.

Ouattara herjet mot Liverpool i mars, men er ikke med lørdag

Siste fra motstanderleiren: Ouattara herjet mot Liverpool i mars, men er ikke med lørdag

To sentrale spillere mangler hvertfall for Andoni Iraola.

Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Bournemouth satser ungt og lovende med ny manager

Dette har lørdagens motstander gjort i sommer.

– Han gjorde en eksepsjonell jobb i sin forrige klubb på en ganske ukonvensjonell måte, om du vil. Tidligere brukte jeg ofte uttrykket «organisert kaos», men han liker ikke kun det ordet, det er organisert med kaos også, så det er vanskelig. De kommer til å gå for det, slik de gjorde i den første kampen nå.

– De vil presse oss skikkelig, og i tillegg til det, har de en offensiv tilnærming. Hvis du lar dem spille vil de spille og hvis ikke har de en idé om hvordan de skal komme seg inn bak linja. Det er ikke den mest kompliserte fotballideen men den er god. Men det er den første hjemmekampen, det bør vi kanskje ikke glemme.

Liverpool - Bournemouth har avspark 16:00. Kampen kan følges med V Sport PL/Viaplay.